Een keer vergaderen buiten Zwolle?

Gebruik de unieke vergaderruimtes van De Barones

Bij De Barones vergadert u op een unieke en inspirerende locatie in Dalfsen. De rustige ligging en de groene omgeving dragen bij aan een succesvolle bijeenkomst. Van presentatie tot workshops of meerdaagse seminars. In onze sfeervolle vergaderruimtes staan beleving en huiselijkheid centraal. Voor elk doel hebben wij een andere ruimte beschikbaar!

Vergader eens buiten kantoor

Laat u eens inspireren door een nieuwe locatie. De Barones is naast restaurant en hotel ook een unieke vergaderlocatie voor bijvoorbeeld bedrijven in Zwolle. We zijn makkelijk te bereiken via de snelweg. Vanaf Zwolle is het nog een klein kwartiertje rijden naar onze locatie. We hebben op ons terrein een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Daarnaast is er bij De Barones gratis WiFi waar u gebruik van kunt maken. Ga er eens lekker op uit met het hele team en haal het beste uit de vergadering. Tussen de besprekingen door kunt u een wandeling maken in de omgeving. De Barones ligt namelijk middenin de natuur van het Vechtdal.

Bekijk de vergaderarrangementen

Maak uw vergadering compleet

Naast de vergaderruimte leveren we ook graag verschillende voorzieningen om een succesvolle bijeenkomst te kunnen faciliteren. Uiteraard verzorgen we met liefde overheerlijke lunches en diners. U kunt ook afsluiten met een aangeklede borrel. Voor meerdaagse bijeenkomsten is het mogelijk om te overnachten in ons gezellige boutique hotel. Om het vergaderen extra comfortabel te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze vergaderlocatie in Overijssel opgezet. Bekijk de arrangementen of neem contact op voor meer informatie.

Teambuilding of heisessie

Heeft u geen vergadering maar wilt u investeren in uw team? De Barones is een geschikte locatie voor teambuilding. U kunt bijvoorbeeld een solex, fietsen of bootjes huren. Voor meer diepgang kunt u bij ons ook terecht voor het organiseren van een heisessie.

Meer informatie over heisessies
Unieke vergaderlocatie in de buurt van ZwolleUnieke vergaderlocatie in de buurt van ZwolleSerre