Hotel De Barones

Overnachten op landgoed Gerner

Uitrusten in Hotel De Barones in Dalfsen, waar gastvrijheid en beleving centraal staan. Rustig gelegen kamers, gratis wifi en een uitgebreid ontbijtbuffet, dagelijks vers geleverd door de lokale, ambachtelijke bakker.

Boek hier uw overnachting

 

Goed bereikbaar

Komt u met het openbaar vervoer? De buurtbus zet u graag af voor het hotel. Deze rijdt 1 keer per uur en vertrekt vanaf het treinstation in Dalfsen. Bekijk hier de bustijden. Voor fietsen is er een overdekte stalling aanwezig met oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Ook met de auto is het hotel goed te bereiken. Ga naar de contactgegevens voor de route naar ons hotel. Wij beschikken over een ruime (gratis) parkeerplaats met invalidenparkeerplaatsen nabij de ingang en oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Comfort kamer

Restaurant

Kom lunchen, borrelen of dineren in onze sfeervolle Gasterij of ruime tuin. Let op: om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan voor aanvang van uw verblijf een tafel te reserveren. Dit kan via de knop rechtsonder. Op maandag en dinsdag is ons restaurant gesloten, het is dan niet mogelijk om gebruik te maken van de bar.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt tot 48 uur voor aanvang uw verblijf kosteloos annuleren. Voor elke boeking die niet minimaal 48 uur voor aanvang wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de volledige reserveringssom in rekening te brengen. Ook in het geval van no-show zijn wij genoodzaakt de volledige reserveringssom in rekening te brengen.

Huisdieren

Uw hond is van harte welkom in het restaurant (let op: tijdens het diner is dit niet toegestaan) en op het terras. Echter zijn huisdieren niet toegestaan in de hotelkamers.