Heerlijke thee met hartige en zoete hapjes

High Tea

Gezellig bijkletsen met familie of uw vriendinnen? Viert u een klein feestje? Kom dan genieten van een High Tea in Dalfsen bij De Barones, vlakbij Ommen en Zwolle in Overijssel. Ons prachtige restaurant is gevestigd in het voormalige landhuis van de Barones van Haersolte. Een hele unieke en mooie locatie voor een gezellige High Tea in het Vechtdal!

Hartige en zoete hapjes

Geniet van verschillende soorten thee en eet daarbij allerlei lekkere High Tea hapjes. Wij serveren onder andere scones, quiche, sandwiches en nog veel meer. Deze High Tea in Overijssel is zo een heerlijk momentje tussen de lunch en het diner in. Zak onderuit in een comfortabele stoel en geniet al kletsend met goed gezelschap van de lekkernijen.

Dit krijgt u allemaal!

  • Verschillende soorten verse thee
  • Scones met jam, lemon curd en clotted cream
  • Verschillende soorten sandwiches
  • Quiche
  • En meer zoete lekkernijen…

Feestelijke verwelkoming met bubbels is ook mogelijk tegen een meerprijs!

De High Tea in Dalfsen bij De Barones is tot in de puntjes verzorgd. In ons gastvrije en gezellige restaurant streven wij altijd naar het hoogst haalbare. De verse hapjes maken we uiteraard zelf en de thee is van hoge kwaliteit. Een High Tea met de allure van een echte ‘English Tea’.

Reserveren?

Reserveren kan op tussen oktober en maart, op dinsdag tot en met donderdag vanaf 15:00 en op vrijdag tot en met zondag vanaf 13.00. In de maanden april tot en met september is het mogelijk om op dinsdag tot en met zondag te reserveren vanaf 13:00 tot 16:00. U kunt al gedurende 2,5 uur genieten van een High Tea voor maar € 21,50. Wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op.

Heerlijke High Tea Dalfsen

Een stukje geschiedenis

Over High Tea

De High Tea komt van oorsprong uit Engeland. Volgens verhalen is dit Engelse theemoment ontstaan in de jaren rond 1840. De hertogin Anna van Bedford kreeg tegen een uur of vier altijd trek. Ze liet bij haar dagelijkse thee wat hapjes serveren. Al snel volgden meer Engelsen haar voorbeeld. In Engeland heet dit theemoment trouwens de Afternoon Tea in plaats van High Tea.