Gezellig bijkletsen tijdens een

High tea

Gezellig bijkletsen en genieten van een high tea in Dalfsen bij De Barones, vlakbij Ommen en Zwolle in Overijssel. Ons prachtige restaurant is gevestigd in het voormalige landhuis van de Barones van Haersolte. Een unieke locatie voor een gezellige high tea in het Vechtdal.

Hartige en zoete hapjes

Geniet van verschillende smaken verse thee en diverse hartige & zoete lekkernijen. Wij serveren onder andere scones, quiche, sandwiches en nog veel meer. Deze high tea in Overijssel is een heerlijk moment om bij te kletsen.

High tea bij De Barones

  • Verschillende soorten verse thee
  • Scones met jam, lemon curd en clotted cream
  • Verschillende soorten sandwiches
  • Quiche
  • Diverse zoete lekkernijen
  • Iets te vieren? Start jullie high tea met een glas prosecco.

Reserveren?

Reserveren kan in oktober t/m maart vanaf 14:00 uur. In de maanden april tot en met september is het mogelijk om te reserveren vanaf 13:00 uur. Een high tea duurt ongeveer 2,5 uur. Je geniet van een high tea voor € 21,50 per persoon. Een tafel reserveren? Neem dan contact met ons op.

Mooi opgemaakte roodfruit gebakjes staan klaar in de keukenTheezakjes met losse thee

Een stukje geschiedenis

Over de high tea

De high tea komt van oorsprong uit Engeland. Volgens verhalen is dit Engelse theemoment ontstaan in de jaren rond 1840. De hertogin Anna van Bedford kreeg tegen een uur of vier altijd trek. Ze liet bij haar dagelijkse thee wat hapjes serveren. Al snel volgden meer Engelsen haar voorbeeld. In Engeland heet dit theemoment overigens de afternoon tea in plaats van high tea.