Feesten

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of organiseert u een bedrijfsfeest of verjaardagsfeest? De Barones is gevestigd in het voormalige landhuis van De Barones van Haersolte, gelegen op landgoed Gerner. Het landhuis en de aangrenzende, ruime tuin bevinden zich middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Een unieke en sfeervolle feestlocatie!

Fantastische feestlocatie

Uw feest organiseren op ons landgoed in Dalfsen biedt vele mogelijkheden. Wij hebben verschillende arrangementen die uw feest tot een succes maken. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kan de locatie of een deel van de locatie exclusief voor u gereserveerd worden. Weersafhankelijk kan hier ook (een deel van) de tuin bij betrokken worden. In onze tuin staat een prachtige stretchtent waar u gebruik van kunt maken tijdens uw feest. Natuurlijk bespreken we uw wensen samen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de locatie vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Barrek
Royale kamer

Overnachten op de feestlocatie

Blijven u en uw gasten graag overnachten na het feest? Boek dan kamers in Hotel De Barones. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@debaronesdalfsen.nl of reserveer hieronder uw overnachting.

Boek een overnachting