Vier jouw feest bij De Barones in Dalfsen

Feestzaal huren?

Heb je binnenkort iets te vieren? Organiseer je een bedrijfsfeest? Ga je trouwen, ben je jarig of vier je een jubileum? Allemaal goede redenen om een mooi feest te organiseren. Als je op zoek bent naar een feestlocatie in Overijssel dan is De Barones in Dalfsen een hele goede keus. De Barones is het voormalige landhuis van Barones van Haersolte, gelegen op landgoed Gerner, middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Een unieke en sfeervolle feestlocatie!

Fantastische feestlocatie De Barones

Een feestzaal huren op ons landgoed in Dalfsen biedt vele mogelijkheden. Wij hebben verschillende arrangementen die jouw feest tot een waar succes maken. Natuurlijk bespreken we jouw wensen om zo samen een grandioos feest te organiseren. Of je de feestlocatie nu de hele dag wilt huren voor bijvoorbeeld jullie bruiloft of als je een feestzaal voor alleen de avond wilt huren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook op het gebied van hapjes, drankjes en diners zijn er vele mogelijkheden. Graag bespreken we samen de wensen. Zo kunnen we de culinaire omlijsting van jouw feest helemaal tot in de puntjes voorbereiden. Geniet samen met jouw gasten van de heerlijke gerechten. Ben je benieuwd naar de verschillende arrangementen? Neem dan contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag.

feesten dalfsen

Genieten zonder te hoeven rijden

Overnachten op locatie?

Wil je (een deel van) jouw gasten niet naar huis laten gaan na afloop van het feest? Boek dan kamers in ons knusse familiehotel. Hier staan gastvrijheid en beleving centraal. Het hotel ligt op Landgoed Gerner zodat je gemakkelijk lopend van het feest naar jouw hotelkamer kunt wandelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van overnachten na het feest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Themafeest

Wil je een speciaal themafeest organiseren? Denk bijvoorbeeld aan een 90’s party, een kraamfeest, een Abrahamfeest of een casino feest? Er is van alles mogelijk bij De Barones in Dalfsen. Wij denken met jullie mee om een geslaagd themafeest neer te zetten! Inspiratie nodig voor jouw feestje? Vraag ons dan om hulp!

Alvast rondkijken?

Wil je jouw feest bij De Barones in Dalfsen vieren? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je onze feestzalen een keer vrijblijvend bekijken? Neem dan contact op.