Vier uw feest bij De Barones in Dalfsen.

Feestzaal huren?

Heeft u binnenkort iets te vieren? Organiseert u een bedrijfsfeest? Gaat u trouwen, bent u jarig of viert u een jubileum? Allemaal goede redenen om mooie feesten te organiseren. Als u op zoek bent naar een feestlocatie in Overijssel dan is De Barones in Dalfsen een hele goede keus. De Barones is het voormalige landhuis van Barones van Haersolte, gelegen op landgoed Gerner, middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Een unieke en sfeervolle feestlocatie!

Fantastisch feestlocatie De Barones

Een feestzaal huren op ons Landgoed in Dalfsen biedt vele mogelijkheden. Wij hebben verschillende arrangementen die uw feest tot een waar succes maken. Natuurlijk bespreken we uw wensen met u om zo samen een grandioos feest te organiseren. Of u de feestlocatie nu de hele dag wilt huren voor bijvoorbeeld uw bruiloft of als u een feestzaal voor alleen de avond wilt huren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook op het gebied van hapjes, drankjes en diners zijn er vele mogelijkheden. Graag bespreken we samen met u uw wensen. Zo kunnen we de culinaire omlijsting van uw feest helemaal tot in de puntjes voorbereiden. Geniet samen met uw gasten van de heerlijke gerechten. Bent u benieuwd naar de verschillende arrangementen? Neem dan contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag.

feesten dalfsen

Genieten zonder te hoeven rijden

Overnachten op locatie?

Wilt u (een deel van) uw gasten niet naar huis laten gaan na afloop van het feest? Boek dan kamers in ons knusse familiehotel. Hier staan gastvrijheid en beleving centraal. Het hotel ligt op Landgoed Gerner zodat u gemakkelijk lopend van het feest naar uw hotelkamer kunt wandelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van overnachten na het feest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Themafeest

Wilt u een speciaal themafeest organiseren? Denk bijvoorbeeld aan een 90’s party, een kraamfeest, een Abrahamfeest of een casino feest? Er is van alles mogelijk het De Barones in Dalfsen. Wij denken met jullie mee om een geslaagd themafeest neer te zetten! Inspiratie nodig voor jouw feestje? Vraag ons dan om hulp!

Alvast rondkijken?

Wilt u uw feest bij De Barones in Dalfsen in Overijssel vieren? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u onze feestzalen een keer vrijblijvend bekijken? Neem dan contact op.