Nieuw restaurantconcept vanaf 1 maart 2024

Borrels & Bites

Maak binnenkort kennis met De Barones Bites – vanaf 1 maart starten wij met ons nieuwe restaurantconcept: Borrels & Bites.

Welkom bij Borrels & Bites De Barones. Voor €30 euro per persoon geniet je onbeperkt van onze kleine gerechtjes, ook wel de Barones Bites genoemd. Proef en laat je verrassen door de gerechtjes die ons keukenteam voor je klaarmaakt. Hierbij is er keuze uit: Cold bites, Meat Bites, Fish Bites en Veggie Bites. In ons aanbod zijn ook streekproducten te vinden, we werken graag samen met lokale streekproducenten en verwerkers. Borrels & Bites De Barones is de perfecte uitvalsbasis voor een avond ongedwongen genieten met elkaar. Voor kinderen tot 10 jaar rekenen wij € 15 euro.

Houd onze website en de socials in de gaten voor de nieuwe kaart, deze zal hier binnenkort getoond worden. Naast de Borrels & Bites kun je natuurlijk ook nog steeds bij ons terecht voor koffie met gebak, lunch of een heerlijke high tea.

Openingsweekend met leuke attentie voor gasten
Het weekend van 1 maart zullen  we ons nieuwe restaurantconcept feestelijk openen. Zet het weekend van 1 maart in je agenda en reserveer hier een tafel. Proef De Barones Bites en geniet van gezellige live muziek. Elke reservering voor dat weekend ontvangt na afloop een leuke attentie. Daarnaast ontvang je de gehele maand maart een gratis dessert van het huis. We nodigen je van harte uit!

Reserveer

 

Op zoek naar een leuke uitdaging?
Voor het restaurant zijn wij nog op zoek naar nieuwe collega’s in de bediening die het leuk vinden om samen met ons van dit nieuwe concept een succes te maken. Nieuwsgierig naar de vacatures of solliciteren? Klik dan hier.

Restaurant De Barones: Borrels & Bites