Vergaderen

Gaat u binnenkort een vergadering of teamdag organiseren? De Barones is een heerlijke vergaderlocatie, gelegen in het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. U bent van harte welkom om uw vergadering, presentatie, workshop of heisessie door ons te laten faciliteren. Dankzij de goede ambiance en rustige ligging garanderen wij u een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst.

Om het vergaderen extra comfortabel te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze vergaderlocatie. Alle arrangement zijn inclusief de verzorging van audiovisuele middelen en onbeperkt koffie/thee en ijswater. De arrangementen zijn op diverse manieren uit te breiden. Bekijk hieronder onze vergaderarrangementen of neem contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen.

Vergaderarrangementen

 

Trainingsruimtes

Naast diverse vergaderruimtes heeft De Barones ook twee ruime, verwarmde trainingszalen. De zalen bieden ruimte voor groepen tot 40 personen. De ruimtes zijn goed te gebruiken voor grotere presentaties of bijeenkomsten. Het is ook mogelijk om beide zalen te huren, zodat u voor of na de presentatie in groepen uiteen kunt gaan. Tijdens de pauze lopen jullie zo het bos in. De ruimtes zijn per dagdeel te huur, inclusief koffie- en theefaciliteiten. Meer informatie over de ruimtes vindt u hieronder.

Meer informatie

 

Informatie aanvragen

Wil u meer weten over ons vergaderaanbod? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Barrek

Personeelsfeest of teamdag organiseren?

Ook voor een personeelsfeest of teamdag kunt u bij De Barones terecht. Laat u verassen door Borrels & Bites. Sluit met elkaar af tijdens een feest of borrel in de sfeervolle Gasterij of ruime tuin met stretchtent. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.