De Barones in Dalfsen als

Vergaderlocatie

Gaat u binnenkort vergaderen en wilt u dat wel eens buiten uw kantoor doen op een mooie vergaderlocatie? Of u nu met externe partijen gaat vergaderen of met uw collega’s of medewerkers, het is altijd fijn om in een goede omgeving te vergaderen. Ons Restaurant De Barones is de perfecte vergaderlocatie voor uw presentatie, workshop of meerdaagse seminars. Dankzij de goede ambiance en de rustige ligging garanderen we u een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst.

Om het vergaderen extra comfortabel te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze vergaderlocatie op gezet. Bekijk onze arrangementen eens rustig. Uiteraard kunnen we ook audiovisuele middelen en de juiste culinaire verzorging leveren.

Vergaderarrangementen

Trainingsruimtes

Naast vergaderzalen heeft De Barones ook twee sfeervolle verwarmde trainingszalen. Deze zalen kunt u perfect gebruiken voor bijvoorbeeld yogalessen. Op dit moment geven verschillende yogascholen al les in onze trainingsruimtes. De ruimtes zijn heel geschikt voor het organiseren van yogaweekenden of -dagen. Geniet van de heerlijke rust en ruimte en daarnaast wordt u uiteraard ook op culinair gebied voorzien en kunt u uw deelnemers een slaapplaats in ons hotel bieden.

Zoekt u een ruimte voor bijvoorbeeld coachingsgesprekken of intervisies? Dan zijn onze knusse trainingsruimtes ook zeer geschikt. U kunt de ruimtes per uur of dagdeel inclusief koffie en thee faciliteiten huren.

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over onze verschillende ruimtes? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.