De Barones in Dalfsen als

Vergaderlocatie

Gaat u binnenkort vergaderen en wilt u dat wel eens buiten uw kantoor doen op een mooie vergaderlocatie? Of u nu met externe partijen gaat vergaderen of met uw collega’s of medewerkers, het is altijd fijn om in een goede omgeving te vergaderen. Ons Restaurant De Barones is de perfecte vergaderlocatie voor uw presentatie, workshop, heisessie of meerdaagse seminars. Dankzij de goede ambiance en de rustige ligging garanderen we u een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst.

Om het vergaderen extra comfortabel te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze vergaderlocatie op gezet. Bekijk onze arrangementen eens rustig. Uiteraard kunnen we ook audiovisuele middelen en de juiste culinaire verzorging leveren.

Vergaderarrangementen

Trainingsruimtes

Naast vergaderzalen heeft De Barones ook twee sfeervolle verwarmde trainingszalen. Deze zalen kunt u perfect gebruiken voor bijvoorbeeld yogalessen. Op dit moment geven verschillende yogascholen al les in onze trainingsruimtes. De ruimtes zijn heel geschikt voor het organiseren van yogaweekenden of -dagen. Geniet van de heerlijke rust en ruimte en daarnaast wordt u uiteraard ook op culinair gebied voorzien en kunt u uw deelnemers een slaapplaats in ons hotel bieden.

Zoekt u een ruimte voor bijvoorbeeld coachingsgesprekken of intervisies? Dan zijn onze knusse trainingsruimtes ook zeer geschikt. U kunt de ruimtes per uur of dagdeel inclusief koffie en thee faciliteiten huren.

Bekijk de ruimtes en zalen

Groepskeuken

De Barones heeft een grote keuken ter beschikking waar grote groepen samen kunnen koken en eten. Wellicht interessant als onderdeel van teambuilding of als u een kookworkshop wilt organiseren.

Meer informatie over de keuken

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over onze verschillende ruimtes? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

op zoek naar actie

Personeelsfeest of teamdag organiseren?

Wilt u uw vergaderarrangement combineren met een leuke activiteit? Kom dan bijvoorbeeld solexen, diskgolfen of een bootje huren. Na afloop gaat u dan met uw hele gezelschap lekker barbecueën in onze mooie tuin. Bij slecht weer kunt u ook genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.

Teamuitje

Dit arrangement is zeer geschikt voor bedrijfsteams. Op zoek naar actie? Ga bijvoorbeeld in de ochtend vergaderen en daarna op pad met het hele team. Stap op de solex of ga diskgolfen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een actief dagarrangement bij De Barones in Dalfsen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:
tel: 0529 – 435 666 e-mail: info@debaronesdalfsen.nl