De Barones in Dalfsen als

Vergaderlocatie

Gaat u binnenkort vergaderen en wilt u dat wel eens buiten uw kantoor doen op een mooie vergaderlocatie? Of u nu met externe partijen gaat vergaderen of met uw collega’s of medewerkers, het is altijd fijn om in een inspirerende omgeving te vergaderen. Ons Restaurant De Barones is de perfecte vergaderlocatie voor uw presentatie, workshop, heisessie of meerdaagse seminars. Dankzij de goede ambiance en de rustige ligging garanderen we u een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst.

Om het vergaderen extra comfortabel te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze vergaderlocatie op gezet. Bekijk onze arrangementen eens rustig. Uiteraard kunnen we ook audiovisuele middelen en de juiste culinaire verzorging leveren.

Vergaderarrangementen

De zalen

Wij beschikken op onze vergaderlocatie over diverse ruimtes. Wij hebben ruimtes voor kleinere vergaderingen, maar ook de Baron- en Brones zaal welke uitermate geschikt voor congressen, presentaties met grotere gezelschappen.  Geniet van de heerlijke rust, het groene uitzicht en de ruimte. Zoekt u een kleinere ruimte voor een-op-een, coachingsgesprekken of intervisies? Dan is onze huiskamer zeer geschikt!

Bekijk de ruimtes en zalen

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over onze verschillende ruimtes? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

op zoek naar actie

Personeelsfeest of teamdag organiseren?

Wilt u uw vergaderarrangement combineren met een leuke activiteit? Kom dan bijvoorbeeld solexen, diskgolfen of een bootje huren. Na afloop gaat u dan met uw hele gezelschap lekker barbecueën in onze mooie tuin. Bij slecht weer kunt u ook genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.

Teamuitje

Dit arrangement is zeer geschikt voor bedrijfsteams. Op zoek naar actie? Ga bijvoorbeeld in de ochtend vergaderen en daarna op pad met het hele team. Stap op de solex of ga diskgolfen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een actief dagarrangement bij De Barones in Dalfsen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:
tel: 0529 – 435 666 e-mail: info@debaronesdalfsen.nl