De Barones in Dalfsen als

Vergaderlocatie

Gaat u binnenkort een vergadering of teamdag organiseren? De Barones is een heerlijke vergaderlocatie, gelegen in het natuurlijke Vechtdal. U bent van harte welkom om uw vergadering, presentatie, workshop, heisessie of seminar door ons te laten faciliteren. Dankzij de goede ambiance en rustige ligging garanderen wij u een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst.

Om het vergaderen extra comfortabel te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze vergaderlocatie. Uiteraard kunnen we ook audiovisuele middelen en de juiste culinaire verzorging leveren.

Vergaderarrangementen

 

Trainingsruimtes

Naast diverse vergaderruimtes heeft De Barones ook twee ruime, verwarmde trainingszalen. Geniet van de heerlijke rust en ruimte.

Zoekt u een ruimte voor bijvoorbeeld coachingsgesprekken of intervisies? Dan zijn onze trainingsruimtes ook zeer geschikt. De ruimtes zijn per uur of dagdeel, inclusief koffie- en theefaciliteiten, te huren.

Bekijk de ruimtes en zalen

 

Informatie aanvragen

Wil u meer weten over ons vergaderaanbod? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Personeelsfeest of teamdag organiseren?

Ook voor een personeelsfeest of teamdag kunt u bij De Barones terecht. Start met een diner of buffet en sluit met elkaar af tijdens een gezellig feest in de sfeervolle Gasterij of ruime tuin. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.