De Barones in Dalfsen als

Vergaderlocatie

Ga je binnenkort vergaderen of een teamdag organiseren en willen jullie dat buiten kantoor doen op een mooie vergaderlocatie? Of je nu met externe partijen gaat vergaderen of met collega’s of medewerkers, het is altijd fijn om in een goede omgeving te vergaderen. De Barones is de perfecte vergaderlocatie voor jullie presentatie, workshop, heisessie of meerdaagse seminars. Dankzij de goede ambiance en de rustige ligging garanderen we jullie een optimale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst.

Om het vergaderen extra comfortabel te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze vergaderlocatie. Uiteraard kunnen we ook audiovisuele middelen en de juiste culinaire verzorging leveren.

Vergaderarrangementen

Trainingsruimtes

Naast diverse vergaderruimtes heeft De Barones ook twee sfeervolle verwarmde trainingszalen. Geniet van de heerlijke rust en ruimte. Daarnaast worden jullie uiteraard ook op culinair gebied voorzien en kun je jullie deelnemers een slaapplaats in ons hotel bieden.

Zoek je een ruimte voor bijvoorbeeld coachingsgesprekken of intervisies? Dan zijn onze trainingsruimtes ook zeer geschikt. Je kunt de ruimtes per uur of dagdeel inclusief koffie- en theefaciliteiten huren.

Bekijk de ruimtes en zalen

Groepskeuken

De Barones heeft een grote keuken ter beschikking waar grote groepen samen kunnen koken en eten. Wellicht interessant als onderdeel van teambuilding of als je een kookworkshop wilt organiseren.

Meer informatie over de keuken

Informatie aanvragen

Wil je meer weten over onze verschillende ruimtes? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

op zoek naar actie

Personeelsfeest of teamdag organiseren?

Wil je jouw vergaderarrangement combineren met een leuke activiteit? Ga bijvoorbeeld solex rijden, diskgolfen of een bootje huren. Na afloop kun je de dag afsluiten met een heerlijke barbecue in onze mooie tuin of genieten van een heerlijk buffet in onze sfeervolle Gasterij.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een actief dagarrangement bij De Barones in Dalfsen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.