Trouwen

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen is een zeer bijzondere gebeurtenis. Ten overstaan van jullie familie en goede vrienden kies je voor altijd voor jouw partner. Het leggen van deze bijzondere verbintenis willen jullie natuurlijk op een prachtige locatie doen. Landgoed Gerner met daarop het voormalige landhuis van De Barones ligt middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Onze trouwlocatie ligt op slechts een kwartier rijden van Zwolle. Elkaar het ja-woord geven kan in onze prachtige, ruime tuin of sfeervolle Gasterij en natuurlijk sluiten jullie af met een heerlijk diner en spetterend feest. Indien gewenst kan de gehele trouwdag op onze locatie plaatsvinden.

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Lees hier meer.

Overnachten

Na jullie trouwdag kunnen jullie en eventueel jullie gasten blijven overnachten in Hotel De Barones. Sluit de volgende dag af met een uitgebreid ontbijt.

Unieke trouwauto

Een spetterend entree maken bij jullie bruiloft? Dan hebben wij de perfecte auto voor jullie: Porsche 356 Speedster. Trouwblikje (onderdeel van De Barones) beschikt over een Porsche 356 Speedster replica waarin je tijdens de trouwdag zelf mag rijden. Nieuwsgierig en meer weten? Lees dan hier verder.

De bruiloft van Allard en Danielle

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Lees hier over de bruiloft van Allard en Danielle in de zomer van 2023.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft bij De Barones in Dalfsen? Neem dan contact met ons op. We vertellen graag vrijblijvend meer. Jullie zijn van harte welkom om de locatie te komen bezichtigen.

Neem contact op