Een unieke locatie

Trouwen op Landgoed Gerner

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen is een zeer bijzondere gebeurtenis. Ten overstaan van jullie familie en goede vrienden kies je voor altijd voor jouw partner. Het leggen van deze bijzondere verbintenis willen jullie natuurlijk op een prachtige locatie doen. Landgoed Gerner met daarop het voormalige landhuis van De Barones ligt prachtig middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Onze trouwlocatie ligt op slechts een kwartier rijden van Zwolle. Elkaar het ja-woord geven kan in onze prachtige tuin of sfeervolle Gasterij en natuurlijk sluiten jullie af met een spetterend feest. Indien gewenst kan de gehele trouwdag op onze locatie plaatsvinden.

Winterbruiloft

Natuurlijk is een bruiloft in onze tuin op een mooie zomerse dag heel fijn, maar ook in de winter kan er getrouwd worden bij De Barones in Dalfsen. Stel je voor, het landgoed bedekt onder een laagje sneeuw! Dat zorgt gegarandeerd voor mooie plaatjes. Wil je in de winter trouwen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

trouwlocatie dalfsen

Na afloop heerlijk Overnachten

Na het feest kunnen jullie en eventueel meer gasten blijven overnachten in Hotel De Barones. Duik na jullie bijzondere dag in heerlijke bedden en sluit het feest de volgende dag af met een uitgebreid ontbijt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden van trouwen bij De Barones in Dalfsen? Neem dan contact met ons op. We vertellen graag vrijblijvend meer. Als jullie de locatie eerst even willen bekijken is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Jullie mogen geheel vrijblijvend komen kijken naar onze trouwlocatie. Graag zien we jullie bij De Barones in Dalfsen.

Neem contact op