Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen is een zeer bijzondere gebeurtenis. Ten overstaan van jullie familie en goede vrienden kies je voor altijd voor jouw partner. Het leggen van deze bijzondere verbintenis willen jullie natuurlijk op een prachtige locatie doen. Landgoed Gerner met daarop het voormalige landhuis van De Barones ligt middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Onze trouwlocatie ligt op slechts een kwartier rijden van Zwolle. Elkaar het ja-woord geven kan in onze prachtige, ruime tuin of sfeervolle Gasterij en natuurlijk sluiten jullie af met een heerlijk diner en spetterend feest. Indien gewenst kan de gehele trouwdag op onze locatie plaatsvinden.

Overnachten

Na jullie trouwdag kunnen jullie en eventueel jullie gasten blijven overnachten in Hotel De Barones. Sluit de volgende dag af met een uitgebreid ontbijt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft bij De Barones in Dalfsen? Neem dan contact met ons op. We vertellen graag vrijblijvend meer. Jullie zijn van harte welkom om de locatie te komen bezichtigen.

Neem contact op