Op een unieke locatie

Trouwen

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen is een zeer bijzondere gebeurtenis. Ten overstaan van jullie familie en goede vrienden kies je voor altijd voor jouw partner. Het leggen van deze bijzondere verbintenis willen jullie natuurlijk op een prachtige locatie doen. Landgoed Gerner met daarop het landhuis De Barones ligt prachtig middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Onze trouwlocatie ligt op slechts een kwartier rijden van Zwolle. Elkaar het ja-woord geven kan in onze prachtige tuin en natuurlijk sluiten jullie af met een spetterend feest.

Een onvergetelijke dag

Jullie trouwfeest moet de mooiste dag van jullie leven worden en wij van De Barones gaan daar voor zorgen. Als jullie geïnteresseerd zijn in De Barones nodigen we jullie van harte uit om onze locatie te komen bekijken. Zo kunnen jullie vast de sfeer van onze prachtige locatie proeven. Spreken de ruimtes jullie aan? Dan gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden.

De Barones heeft een prachtige grote tuin waarin op een mooie dag de ceremonie plaats kan vinden. Wij verzorgen alles daar omheen, helemaal naar jullie wens. Het fijne van ons landgoed is dat de gehele trouwdag op één feestlocatie kan plaatsvinden. Heerlijk dineren met jullie gezelschap en de trouwdag vervolgens afsluiten met een spetterend feest.

Winterbruiloft

Natuurlijk is een bruiloft in onze tuin op een mooie zomerse dag heel fijn, maar ook in de winter kan er getrouwd worden bij De Barones in Dalfsen. Stel je voor, het landgoed bedekt onder een laagje sneeuw! Dat zorgt gegarandeerd voor mooie plaatjes. Wil je in de winter trouwen? Neem dan contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden.

trouwlocatie dalfsen

Comfortabel en romantisch Overnachten

Na het feest kunnen jullie en eventueel meer gasten heerlijk blijven overnachten in ons Hotel De Barones. Duik na jullie bijzondere dag in heerlijke bedden en sluit het feest de volgende dag af met een uitgebreid ontbijt.

Kom langs!

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden van trouwen bij De Barones in Dalfsen? Neem dan contact met ons op. We vertellen graag vrijblijvend meer. Als jullie de locatie eerst even willen bekijken is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Jullie mogen geheel vrijblijvend komen kijken naar onze trouwlocatie. Graag zien we jullie bij De Barones in Dalfsen.

Neem contact op