Babyshower organiseren?

Vier het bij De Barones!

Hoera! Je zus, vriendin of dochter is zwanger. Hoe leuk is het om dan een babyshower voor haar te organiseren? Een feestje waarin de zwangere dame helemaal centraal staat en nog even heerlijk kan genieten van de aandacht voordat de baby er is.

Lees hier meer over kraamfeest organiseren

De Barones is een hele goede locatie om een babyshower Dalfsen te vieren. Wij hebben in ons restaurant mooie ruimtes waar je heerlijk met een gezelschap kunt genieten van een privé-feestje. Laat ons de ruimte in roze, blauwe of unisex kleuren versieren en je hoeft verder nergens meer over na te denken!

Rompers versieren

Geniet samen met de genodigden en de zwangere van thee/koffie en iets lekkers. Natuurlijk is er tijd om de zelf meegebrachte cadeaus uit te pakken. Vervolgens start een gezellige workshop: rompertjes versieren. Er zijn verschillende maten rompers aanwezig en ook is er materiaal als garen, textielstiften en glitters aanwezig. Zo kan de kleine direct vooruit in een paar originele rompers.

Prijs: De prijs voor dit complete babyshower feest in Dalfsen is €20,- per persoon.
Duur: 2 tot 2,5 uur

High tea

Wil je nog meer genieten tijdens de babyshower Dalfsen? Dan kunnen we het feestje ook uitbreiden met een heerlijke high tea! We serveren onbeperkt heerlijke thee en daarbij krijgen jullie goedgevulde etagères met vers bereidde zoete en hartige hapjes. Kies je voor de high tea? Dan geldt er een meerprijs van €12,50 per persoon.

Kraamfeest

Is de baby al geboren? Vier dan een kraamfeest! Zo kan iedereen de baby in een keer komen bewonderen heb je niet maandenlang kraamvisite over de vloer. Lees hier meer over een kraamfeest Dalfsen.

babyshower dalfsenbabyshower dalfsen