Inspirerende heisessie

De bosrijke en rustgevende omgeving van De Barones in Dalfsen (nabij Zwolle) in een perfecte locatie om een heidag of heisessie te organiseren. Omringd door de Overijsselse natuur is het hoofd leeg, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën. U geniet van de heerlijke rust en ruimte en daarnaast wordt u uiteraard ook op culinair gebied voorzien. Ook kunt u uw deelnemers een slaapplaats in ons sfeervolle hotel bieden.

Vergaderruimtes en trainingszalen

In ons voormalig landhuis hebben wij verschillende vergaderruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Uiteraard kunnen we ook audiovisuele middelen en de juiste culinaire verzorging leveren. Naast de vergaderruimtes zijn ook twee verwarmde trainingszalen.

Rust en ontspanning

Onze prachtige tuin en de natuurrijke omgeving zorgen voor de nodige ontspanning. Even een wandeling maken na een intensieve sessie? U staat direct in het bos. Ook zijn er diverse teambuildingactiviteiten mogelijk, zoals een solextocht of een bootje huren.

Heisessie organiseren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid van een heidag? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een geschikte invulling.