Voor elk doel een andere ruimte

Bekijk onze vergaderruimtes

De Barones beschikt over vijf verschillende vergaderruimtes. In het onderstaande overzicht informeren wij je graag over de mogelijkheden per zaal, zodat je in één oogopslag na kan gaan welke zaal passend is voor jullie bijeenkomst.

vergaderruimtes Barones

Gasterij

De ruime Gasterij is het hart van het landhuis, deze ruimte beschikt over een historische schouw. De Gasterij is uitermate geschikt voor vergaderingen, recepties of bijeenkomsten voor grotere gezelschappen.

Meer informatie

 

Heerenkamer

De Heerenkamer is de voormalige bibliotheek van De Barones van Haersolte. De ruimte beschikt over veel daglicht en geeft via openslaande deuren toegang tot het aangrenzende privé terras.

Meer informatie

 

Huiskamer

De Huiskamer is een lichte ruimte. De ruimte beschikt over een zitgedeelte met loungebanken en een hoger gelegen vergadergedeelte. De Huiskamer is uitermate geschikt voor sub-sessies, coaching en een-op-een gesprekken.

Meer informatie

 

De Baron of De Barones zalen

Opzoek naar een grotere ruimte voor conferenties of meetings? De Barones beschikt over twee ruime zalen die uitermate geschikt zijn voor grotere bijeenkomsten, seminars, congressen of workshops.

Meer informatie
Bestekzakje met het Barones logo op tafel

Zelf ervaren?

Wilt u zelf de ruimtes ervaren of onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden voor uw vergadering doorspreken? U bent van harte welkom! Een afspraak kunt u maken via het onderstaande formulier of via 0529 435 666.

Vergaderarrangementen

Benieuwd naar de verschillende vergaderarrangementen die wij kunnen bieden?

Vergaderarrangement