Gaan jullie trouwen?

Trouwlocatie Zwolle

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen is een van de meest bijzondere momenten in jullie leven. We geloven dan ook graag dat jij een geweldige dag wilt organiseren! Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie vlakbij Zwolle? Kom dan eens bij ons kijken. We verhuren prachtige zalen, maar hebben ook een geweldige tuin waar de ceremonie kan plaatsvinden. Ook kan bij mooi weer het feest buiten gevierd worden.

Trouwlocatie vlakbij Zwolle

Hotel en Restaurant De Barones ligt in Dalfsen. Vlakbij Zwolle, op slechts een kwartiertje autorijden van de stad. Ons hotel restaurant ligt op Landgoed Gerner, middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Perfect als je dicht bij Zwolle wilt trouwen, maar wel in een groene en rustige omgeving wilt zijn.

Lees meer over onze trouwlocatie Zwolle

Bij De Barones doen we er alles aan om jullie trouwdag volledig aan jullie wensen te laten voldoen. Wij hebben daarom ook geen standaard pakketprijzen, maar organiseren elke bruiloft op maat. Samen met jullie nemen we alle wensen door. Willen jullie alleen het feest in Dalfsen vieren? Of wil je onze trouwlocatie bij Zwolle juist boeken voor de gehele trouwdag? Van ceremonie tot receptie en van diner tot avondfeest, alles kan plaatsvinden bij ons.

Trouwen in de zomer of winter?

Onze mooie tuin leent zich bij uitstek voor een prachtige bruiloft op een mooie zomerdag. We verplaatsen dan alles naar buiten zodat er zelfs buiten getrouwd kan worden. Denk je aan een winterbruiloft? Ook dat kan bij ons heel goed. Stel je eens voor, het landgoed bedekt onder een laagje sneeuw! Dat gaat gegarandeerd mooie foto’s opleveren. Onze mooie zalen zijn zowel beschikbaar voor kleine of grote groepen.

Komen jullie een keer kijken?

Zijn jullie geïnteresseerd in onze trouwlocatie vlakbij Zwolle? Kom dan rustig eens kijken! We laten jullie graag vrijblijvend de mogelijkheden zien en praten je bij over de mogelijkheden. Direct een afspraak maken? Vul dan het contact formulier in of bel met 0529 435 666.