Knus familiehotel

Hotel de Barones

Uitrusten in ons gezellige boutique hotel waar gastvrijheid en beleving centraal staan, dat kan bij Hotel Dalfsen de Barones. Goede bedden, rustig gelegen kamers, gratis wifi en een goed verzorgd ontbijt. Of je nu een weekend wilt overnachten of langer wilt logeren in ons hotel, je zult altijd genieten van een heerlijk verblijf.

Het is ook mogelijk te genieten van een van onze hotelarrangementen, inclusief overnachting, driegangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet. Boek nu het Heerlijk Herfst arrangement en verblijf extra voordelig.

Boek een overnachting

Goed bereikbaar

Kom je met het openbaar vervoer? Dat is geen probleem, de buurtbus zet je graag af voor het hotel. Deze rijdt 1 keer per uur en vertrekt vanaf het treinstation in Dalfsen. Bekijk hier de bustijden. Voor fietsen is er een overdekte stalling aanwezig met oplaadpunten voor jouw elektrische fiets. Ook met de auto is het hotel goed te bereiken. Ga naar de contactgegevens voor de route naar ons hotel. Wij beschikken over een ruime (gratis) parkeerplaats met invalidenparkeerplaatsen nabij de ingang en oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Huisdieren

Jouw kleine vriend is van harte welkom in het restaurant en op het terras. Na een stukje wandelen met jouw viervoeter kun je hier rustig nog even nagenieten. Echter, zouden wij het op prijs stellen wanneer je jouw huisdier niet zou willen meenemen in hotel.

Boek een overnachting