5 jaar

Knus familiehotel

Hotel De Barones

Uitrusten in ons gezellige hotel waar gastvrijheid en beleving centraal staan, dat kan bij hotel Dalfsen De Barones! Goede bedden, rustig gelegen kamers, gratis WIFI en een goed verzorgd ontbijt. Dat vindt u allemaal in Hotel De Barones. Of u nu een weekend wilt overnachten of langer wilt logeren in ons hotel. U zult altijd genieten van een heerlijk verblijf.

Boek hier uw overnachting

Hotel Dalfsen De Barones is gelegen op Landgoed Gerner, te midden van bos en natuur en op loopafstand van het historische centrum van Dalfsen en het startpunt van diverse fiets- en wandelroutes. Vroeger was dit landhuis eigendom van de Barones van Haersolte. Slechts 10 autominuten van Hanzestad Zwolle en Ommen en ook Giethoorn ligt binnen uw bereik. Voor fietsen is er een overdekte stalling aanwezig met oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

Vergaderen

Hotel De Barones is uitstekend geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst. Alle AV apparatuur is aanwezig op deze inspirerende plek. We bieden complete arrangementen met en zonder overnachting. Wilt u meer informatie over het organiseren van zakelijke bijeenkomsten in ons hotel? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Trainingszalen

Ons hotel biedt twee verwarmde trainingszalen. Hier worden yogalessen verzorgd door verschillende yogascholen. U kunt als yogatrainer bijvoorbeeld een weekend- of dagarrangement aanbieden bij uw leden. De trainingszalen kunnen natuurlijk ook voor andere activiteiten gehuurd worden.

Goed bereikbaar

Komt u met openbaar vervoer dan is dit geen probleem, de buurtbus zet u graag af voor het hotel Dalfsen. Wel zo gemakkelijk! Ook met de auto is het hotel snel en goed te bereiken. Ga naar de contactgegevens voor de route naar ons hotel.

Boek hier uw overnachting
fiets- en wandelrouteshotel haersoltehotel dalfsen