Knus familiehotel

Hotel De Barones

Uitrusten in ons gezellige boutique hotel waar gastvrijheid en beleving centraal staan, dat kan bij hotel Dalfsen De Barones! Goede bedden, rustig gelegen kamers, gratis WIFI en een goed verzorgd ontbijt. Dat vindt u allemaal in Hotel De Barones. Of u nu een weekend wilt overnachten of langer wilt logeren in ons hotel. U zult altijd genieten van een heerlijk verblijf.

Boek hier uw overnachting

Vergaderen

Boutique hotel De Barones is uitstekend geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst. Alle AV apparatuur is aanwezig op deze inspirerende plek. We bieden complete arrangementen met en zonder overnachting. Wilt u meer informatie over het organiseren van zakelijke bijeenkomsten in ons hotel? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Trainingszalen

Ons hotel biedt twee verwarmde trainingszalen. Hier worden yogalessen verzorgd door verschillende yogascholen. U kunt als yogatrainer bijvoorbeeld een weekend- of dagarrangement aanbieden bij uw leden. De trainingszalen kunnen natuurlijk ook voor andere activiteiten gehuurd worden.

Huisdieren

Uw kleine vriend is van harte welkom in het restaurant en op het terras. Na een stukje wandelen met uw viervoeter kunt u hier rustig nog even na genieten. Echter zouden wij het op prijs stellen wanneer u uw huisdier niet zou willen meenemen in hotel.

Goed bereikbaar

Komt u met openbaar vervoer dan is dit geen probleem, de buurtbus zet u graag af voor het hotel Dalfsen. Deze rijdt 1 keer per uur en vertrekt vanaf het treinstation in Dalfsen. Bekijk hier de bustijden. Wel zo gemakkelijk! Voor fietsen is er een overdekte stalling aanwezig met oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Ook met de auto is het hotel snel en goed te bereiken. Ga naar de contactgegevens voor de route naar ons hotel.

Boek hier uw overnachting
fiets- en wandelrouteshotel haersolteRoyale hotelkamer

Zorg nodig tijdens uw verblijf?

Bent u afhankelijk van dagelijkse zorg en denkt u dat u daardoor niet op vakantie kan? Dat is nergens voor nodig want bij ons in het hotel kunt u gewoon de zorg krijgen die u nodig heeft. Dankzij een samenwerking met Zorg op locatie kunt u heerlijk bij ons vakantie komen vieren. Heel veel zorg wordt gewoon vergoed door de zorgverzekering dus u bent niet ineens veel meer geld kwijt. Sterker nog, wij ontzorgen u zodat u juist even heerlijk op vakantie kan! Neem even contact met ons op zodat we u kunnen helpen.

Lees meer