Knus familiehotel

Hotel De Barones

Uitrusten in ons gezellige boutique hotel waar gastvrijheid en beleving centraal staan, dat kan bij hotel Dalfsen De Barones! Goede bedden, rustig gelegen kamers, gratis WIFI en een goed verzorgd ontbijt. Dat vindt u allemaal in het mooie Hotel De Barones in het Vechtdal. Of u nu een weekend wilt overnachten of langer wilt logeren in ons hotel. U zult altijd genieten van een heerlijk verblijf.

Boek hier uw overnachting

Huisdieren

Uw kleine vriend is van harte welkom in het restaurant en op het terras. Na een stukje wandelen met uw viervoeter kunt u hier rustig nog even na genieten. Echter, zouden wij het op prijs stellen wanneer u uw huisdier niet zou willen meenemen in hotel.

Goed bereikbaar

Komt u met openbaar vervoer dan is dit geen probleem, de buurtbus zet u graag af voor het hotel Dalfsen. Deze rijdt 1 keer per uur en vertrekt vanaf het treinstation in Dalfsen. Bekijk hier de bustijden. Wel zo gemakkelijk! Voor fietsen is er een overdekte stalling aanwezig met oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Ook met de auto is het hotel snel en goed te bereiken. Ga naar de contactgegevens voor de route naar ons hotel.

Boek hier uw overnachting

Zorg nodig tijdens uw verblijf?

Bent u afhankelijk van dagelijkse zorg en denkt u dat u daardoor niet op vakantie kan? Dat is nergens voor nodig! Bij De Barones kunt u genieten van uw vakantie en daarbij de zorg die u die u nodig heeft ontvangen. Dankzij een samenwerking met Zorg op locatie kunt u heerlijk ontzorgt op vakantie! In de meeste gevallen wordt de zorg vergoed door de zorgverzekering, extra mooi meegenomen dus. Sterker nog, wij ontzorgen u zodat u juist even heerlijk op vakantie kan! Meer informatie over een verblijf in combinatie met Zorg op locatie? Neemt u gerust contact met ons of bel met nummer 0529 435 666.