Openingsweekend Borrels & Bites

Openingsweekend Borrels & Bites

4 maart, 2024

Vrijdagavond 1 maart was het zo ver, we zijn begonnen met Borrels & Bites. Wat was het een fantastisch openingsweekend. Met de muzikale omlijsting van een van de Sfeerheren waren de avonden dit weekend compleet. Ontzettend bedankt hiervoor! Via deze weg willen we ook alle gasten van dit weekend van harte bedanken. Wij hebben er enorm van genoten.
Menukaart Borrels & Bites

Maak kennis met de Barones Bites

Vanaf 1 maart gaan wij verder met ons nieuwe restaurantconcept: Borrels & Bites. Je kunt voor €30 euro per persoon onbeperkt genieten van kleine gerechtjes, ook wel de Barones Bites genoemd. Hierbij is er keuze uit: Cold Bites, Meat Bites, Fish Bites en Veggie Bites. In het aanbod zijn ook streekproducten te vinden, er wordt graag samengewerkt met lokale streekproducenten en verwerkers. De Barones is de perfecte uitvalsbasis voor een avond ongedwongen genieten met elkaar.

Gratis dessert van het huis

Om de opening van Borrels & Bites te vieren ontvang je de gehele maand maart nog een gratis dessert van het huis. Het restaurant is van donderdag t/m zondag geopend. Reserveer snel een tafel, want vol = vol!

Reserveer

Opzoek naar een leuke uitdaging?

Voor het restaurant zijn wij nog op zoek naar nieuwe collega’s in de bediening die het leuk vinden om samen met ons van Borrels & Bites een succes te maken. Nieuwsgierig naar de vacatures of solliciteren? Klik dan hier.