Wandelen en fietsen

Het Vechtdal Overijssel leent zich prachtig voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Bossen, prachtige landgoederen met oude landhuizen en de rivier de Vecht die daar tussendoor kronkelt bieden u een afwisselend landschap. Alle wandelpaden zijn zeer goed begaanbaar. Uw wandelingen door de natuur afwisselen met een bezoek aan een stad in de regio? Dan zijn de stad Ommen en Hanzestad Zwolle zeker de moeite waard!

U verblijft in het voormalige landhuis van de barones van waaruit diverse wandel- en fietsroutes starten. U kunt gratis parkeren voor het hotel en uw fiets kunt u stallen in een afgesloten ruimte. Neemt u geen eigen fiets mee, maar wilt u ook mooie fietsroutes maken? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden met betrekking tot fietshuur.

We hebben een speciaal wandelarrangement samengesteld:

  • Welkomst kopje koffie of thee
  • 2x Overnachtingen op een Comfort tweepersoonskamer
  • 2x Gebruik van heerlijk ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen verrassingsdiner op de dag van aankomst
  • Diverse fiets- en wandelroutes

Praktische informatie

Bij aankomst op zon-, dins- of woensdag betaalt u voor het arrangement € 88,95 p.p. op basis van een comfort tweepersoonskamer. Bij aankomst op donder-, vrij- of zaterdag betaalt u voor het arrangement € 95,95 p.p. op basis van een comfort tweepersoonskamer. Getoonde prijzen zijn o.b.v. tweepersoons bezetting en exclusief € 1,50 toeristenbelasting p.p.p.n. Liever half pension of een lunchpakket mee voor onderweg? We regelen het graag voor u!

Verblijft u liever op een Royale tweepersoonskamer? Dan vragen wij een kleine toeslag van € 10,00. Benieuwd naar de verschillende kamertypes? Meer informatie vindt u hier.

Uw arrangement reserveren?

Direct boeken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Liever telefonisch contact opnemen? Wij zijn te bereiken op 0529 435 666!

 

Wandelroute: De schat van Dalfsen

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland