Wandelen en fietsen

Het Vechtdal Overijssel leent zich prachtig voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Bossen, prachtige landgoederen met oude landhuizen en rivier de Vecht die daar tussendoor kronkelt bieden u een afwisselend landschap. Alle wandelpaden zijn zeer goed begaanbaar. Uw wandelingen door de natuur afwisselen met een bezoek aan een stad in de regio? Dan zijn de stad Ommen en Hanzestad Zwolle zeker de moeite waard!

U verblijft in het voormalige landhuis van de barones van waaruit diverse wandel- en fietsroutes starten. U kunt gratis parkeren voor het hotel en uw fiets kunt u stallen in een afgesloten ruimte. Neemt u geen eigen fiets mee, maar wilt u ook mooie fietsroutes maken? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden met betrekking tot fietshuur.

We hebben een speciaal wandelarrangement samengesteld:

  • 1x overnachten op een Comfort tweepersoonskamer
  • 1x genieten van een heerlijk ontbijt
  • 1x 2-gangen verrassingsdiner op de dag van aankomst (voor- en hoofdgerecht)
  • 1x lunchpakket op de dag van vertrek
  • Diverse fiets- en wandelroutes

Praktische informatie

Van oktober tot maart betaalt u voor het arrangement slechts € 86,50 p.p. bij aankomst op dins-, woens- of donderdag, en slechts €89,50 p.p. bij aankomst op vrijdag of zaterdag.

Van april tot september betaalt u voor het arrangement slechts € 89,50 p.p. bij aankomst op dins-, woens- of donderdag, en slechts €93,50 p.p. bij aankomst op vrijdag of zaterdag.

Getoonde prijzen zijn o.b.v. tweepersoonsbezetting en exclusief € 1,50 toeristenbelasting p.p.p.n. en exclusief drankenconsumpties, tenzij anders aangegeven.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor dit arrangement?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen.

Tel: 0529 – 435 666. E-mail:

 

Wandelroute: De schat van Dalfsen

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland