Wandelen en fietsen

Het Vechtdal Overijssel leent zich prachtig voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Bossen, prachtige landgoederen met oude landhuizen en rivier de Vecht die daar tussendoor kronkelt bieden een afwisselend landschap. Alle wandelpaden zijn zeer goed begaanbaar. De wandelingen door de natuur afwisselen met een bezoek aan een stad in de regio? Dan zijn de stad Ommen en Zwolle zeker de moeite waard.

Je verblijft in het voormalige landhuis van de barones van waaruit diverse wandel- en fietsroutes starten. Je kunt gratis parkeren voor het hotel en de fiets kun je stallen in een afgesloten ruimte. Neem je geen eigen fiets mee, maar wil je naast het wandelen ook mooie fietsroutes maken? Dan informeren wij je graag over de mogelijkheden met betrekking tot fietshuur.

We hebben een speciaal wandel- en fietsarrangement samengesteld:

  • Een overnachting op een Comfort tweepersoonskamer
  • Genieten van een heerlijk ontbijt
  • Aanschuiven bij een heerlijk 2-gangen verrassingsdiner op de dag van aankomst (voor- en hoofdgerecht)
  • Een lunchpakket op de dag van vertrek
  • Diverse fiets- en wandelroutes

Praktische informatie

Van oktober t/m maart 2023 betaal je voor het arrangement slechts € 97,50 p.p. bij aankomst op dinsdag, woensdag of donderdag en slechts € 101,50 p.p. bij aankomst op vrijdag, zaterdag of zondag.

Getoonde prijzen zijn o.b.v. tweepersoonsbezetting, exclusief € 1,50 toeristenbelasting p.p.p.n. en exclusief drankenconsumpties, tenzij anders aangegeven.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor dit arrangement?
Wil je graag e-bikes huren? Neem contact met ons op, dan staat de fiets voor je klaar bij het hotel.

Overige vragen of reserveren? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen.

Tel: 0529 – 435 666. E-mail:

 

Wandelroute: De schat van Dalfsen

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland