Wandelen en fietsen

Het Vechtdal Overijssel leent zich prachtig voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Bossen, prachtige landgoederen met oude landhuizen en de rivier de Vecht die daar tussendoor kronkelt bieden u een wisselend landschap. Alle wandelpaden zijn zeer goed begaanbaar. Uw wandelingen door de natuur afwisselen met een bezoek aan een stad in de regio? Dan zijn de stad Ommen en hanzestad Zwolle zeker de moeite waard.

U verblijft in het voormalige landhuis van de barones van waaruit diverse routes starten. U kunt gratis parkeren voor het hotel en uw fiets kunt u stallen in een afgesloten ruimte. Neemt u geen eigen fiets mee, maar wilt u ook mooie fietsroutes maken? Dan kunt u bij ons een fiets of e-bike reserveren. We hebben een speciaal wandelarrangement samengesteld:

  • welkomst kopje koffie/thee met huisgemaakte lekkernij
  • 2 overnachtingen incl. ontbijt op een tweepersoonskamer
  • diverse fiets- en wandelroutes

Praktische informatie

Prijs voor dit arrangement: € 89,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer bij aankomst op dinsdag, woensdag of donderdag. €97,50 p.p. voor aankomst op vrijdag of zaterdag. Meerprijs voor een 3e overnachting incl. ontbijt 25,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer.

Liever half pension of een lunchpakket mee voor onderweg? We regelen het graag voor u!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor dit arrangement?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:
tel: 0529 – 435 666 e-mail:

 

Wandelroute: De schat van Dalfsen

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland