Nieuw restaurantconcept per 1 maart: Borrels & Bites

Nieuw restaurantconcept per 1 maart: Borrels & Bites

8 februari, 2024

Maak binnenkort kennis met De Barones Bites – vanaf 1 maart starten wij met ons nieuwe restaurantconcept: Borrels & Bites.

Na de overname van De Barones op 1 januari 2023 zijn wij eerst verder gegaan met het restaurantconcept wat er destijds al stond. Onze focus lag het afgelopen jaar op het renoveren van het hotel. De vernieuwde hotelkamers en gangen zijn hiermee klaar voor het aankomende hoogseizoen. Nu is het tijd voor het restaurant. Met heel veel trots kunnen wij nu aankondigen dat wij vanaf 1 maart ons nieuwe restaurantconcept zullen presenteren: Borrels & Bites. Een idee waar al maanden lang aan gewerkt is, maar dat wij nu eindelijk met de buitenwereld en onze gasten kunnen delen.

Borrels & Bites
Je kunt voor €30 euro per persoon onbeperkt genieten van kleine gerechtjes, ook wel de Barones Bites genoemd. Hierbij is er keuze uit: Cold Bites, Meat Bites, Fish Bites en Veggie Bites. In het aanbod zijn ook streekproducten te vinden, er wordt graag samengewerkt met lokale streekproducenten en verwerkers. Borrelrestaurant De Barones is de perfecte uitvalsbasis voor een avond ongedwongen genieten met elkaar. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe kaart. Naast de Borrels & Bites kun je natuurlijk ook nog steeds bij ons terecht voor koffie met gebak, lunch of een heerlijke high tea.

Openingsweekend met leuke attentie voor gasten
Het weekend van 1 maart zullen  we ons nieuwe restaurantconcept feestelijk openen. Zet het weekend van 1 maart in je agenda en reserveer snel een tafel op debaronesdalfsen.nl. Proef De Barones Bites en geniet van gezellige live muziek. Elke reservering voor dat weekend ontvangt na afloop een leuke attentie. Daarnaast ontvang je de gehele maand maart een gratis dessert van het huis. We nodigen je van harte uit!

Op zoek naar een leuke uitdaging?
Voor het restaurant zijn wij nog op zoek naar nieuwe collega’s in de bediening die het leuk vinden om samen met ons van dit nieuwe concept een succes te maken. Nieuwsgierig naar de vacatures of solliciteren? Klik dan hier.