In alle rust vergaderen?

Vergaderlocatie vlakbij Zwolle

Vergaderlocatie Zwolle | De Barones 

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie vlakbij Zwolle? Onze vergaderlocatie ligt in Dalfsen, op een kwartiertje rijden van Zwolle. Op een mooi groen landgoed ligt het landhuis De Barones waar ons hotel en restaurant in gevestigd is. Ook hebben we een aantal mooie zalen ter beschikking waar u zeer productief kunt vergaderen.

Vergaderzalen

In ons landhuis vindt u vijf verschillende vergaderruimtes. Er is 1 grote zaal waar tijdens een receptie wel 120 mensen inpassen. Verder biedt de Heerenkamer ruimte aan zo’n 20 mensen en is er ook nog een huiskamer waar u met een kleiner groepje van zo’n 6 mensen kunt zitten. Wilt u een training geven? Maak dan gebruik van onze trainingszaal.

Bekijk hier de verschillende zalen

Arrangementen

Als u komt vergaderen voor bijvoorbeeld een ochtend of een hele dag, hoort daar natuurlijk ook wat te eten en te drinken bij. Precies daarom hebben we verschillende arrangementen samengesteld. Combineer de huur met uw vergaderzaal bijvoorbeeld met een lunch, diner of een borrel inclusief hapjes. Het is zelfs mogelijk om een 24-uurs arrangement te boeken inclusief overnachting.

Bekijk hier de vergaderarrangementen vlakbij Zwolle

Buiten kantoor vergaderen

Buiten kantoor vergaderen is ideaal als u bijvoorbeeld met een grote groep moet vergaderen, een presentatie wilt geven aan klanten of een brainstorm- of creatieve sessie wilt organiseren. Juist dan is het goed om eens buiten kantoor te gaan vergaderen. Even weg van de dagelijkse sleur en in een nieuwe rustige omgeving tot ideeën komen.

Wilt u meer informatie over vergaderen bij De Barones? Neem can contact met ons op.

Bekijk hier alle vergaderarrangementen

Bekijk hier de vergaderruimtes en trainingszalen