Is schoonmaken jouw passie? Doe jij schoonmaakwerkzaamheden altijd met de grootste zorg en heb jij oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker in de huishouding zorg jij samen met je collega’s dat onze hotelkamers, het restaurant en alle andere ruimtes in het hotel er altijd spik en span uitzien. Samen met het team zorg jij dat onze gasten kunnen genieten van een schone, frisse kamer. Jij hebt oog voor detail en weet hoe belangrijk het is dat het schoonmaakwerk met de grootste zorg wordt gedaan. Jouw werkdagen kunnen plaatsvinden doordeweeks of in het weekend. Jouw exacte werkdagen bepalen we graag samen in overleg.

Voel jij je thuis in bovenstaande omschrijving? Dan is De Barones misschien wel jouw ideale werkplek! Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team voor minimaal 8 uur op in ieder geval de dinsdag, vrijdag, zaterdag of zondag. In overleg is het mogelijk jouw werkdagen uit te breiden (op basis van oproep). We nodigen je graag uit om kennis met ons te komen maken en de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op via hr@debaronesdalfsen.nl t.a.v. Annelieke van der Most

BarrekRoyale kamer