Vind jij het leuk om met gasten te werken en hen een geweldige dag of avond te bezorgen? Steek jij graag je handen uit de mouwen om van ons restaurantconcept Borrels & Bites een succes te maken? Heb je meerdere jaren relevante werkervaring in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker bediening zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten in het restaurant. Je ontvangt de gasten, neemt de bestelling op en serveert deze. Uiteraard werk je hiervoor nauw samen met onze keuken. Verder houd je het restaurant netjes en aantrekkelijk voor onze gasten. Je bent gastvrij, sociaal- en communicatief-vaardig. Je vindt het daarnaast ook leuk om tijdens feesten, partijen, bruiloften en events te werken. Een aantal jaar werkervaring in een restaurant is een pre. Deze functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.

Wat bieden wij:

  • Een salaris conform horeca CAO
  • Reiskostenvergoeding

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op via hr@debaronesdalfsen.nl t.a.v. Annelieke van der Most.

Barrek