Middenin het groen en vlakbij Zwolle

Trouwlocatie De Barones

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Nu zijn jullie waarschijnlijk druk met alle voorbereidingen. Het kiezen van de locatie van de ceremonie en het feest, misschien willen jullie wel dineren met een gezelschap? Als je wilt trouwen vlakbij Zwolle dan is Hotel en Restaurant De Barones een van de opties. Wij hebben een sfeervollezaal om een spetterend avondfeest te geven, maar bij ons kan ook de ceremonie plaatsvinden. Bij mooi weer kan dit zelfs in onze ruime, groene tuin.

Trouwen vlakbij Zwolle

De Barones in Dalfsen ligt op slechts 15 minuten autorijden van Zwolle. Ons landgoed ligt vlakbij de doorgaande weg en is daardoor goed en makkelijk bereikbaar. Ook hebben we een grote parkeerplek waar alle gasten van de bruiloft gratis kunnen parkeren. En hoewel we dichtbij de doorgaande weg zitten, merk je daar op ons landgoed niets van, want het ligt omgeven door groen.

Waarom kiezen voor De Barones?

  • Trouwen in een prachtige, groene omgeving
  • Ceremonie, diner en feest op één locatie
  • Overnachten na het feest is mogelijk in onze hotelkamers
  • Wij hebben geen standaard pakketten, elke bruiloft bespreken we samen op maat

Vrijblijvend bezichtigen

Hebben jullie interesse in trouwen bij De Barones in Dalfsen? Dan nodigen we je graag uit om de locatie te komen bezichtigen. Lees hier meer over trouwen bij De Barones in Dalfsen of neem direct contact op om een afspraak te maken.