Middenin het groen en vlakbij Zwolle

Trouwlocatie De Barones

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd met deze mooie plannen! Nu zijn jullie waarschijnlijk druk met alle voorbereidingen. Het kiezen van de locatie van de ceremonie en het feest, misschien willen jullie wel dineren met een gezelschap? Als je wilt trouwen in Zwolle dan is Hotel en Restaurant De Barones een zeer goede keuze! Wij hebben namelijk een prachtige zaal om een spetterend feest te geven, maar bij ons kan ook de ceremonie plaatsvinden! Bij mooi weer kan dit zelfs in onze grote groene tuin.

Trouwen vlakbij Zwolle

De Barones in Dalfsen ligt op slechts 15 minuten autorijden van Zwolle. Ons landgoed ligt vlakbij de doorgaande weg en is daardoor goed en makkelijk bereikbaar. Ook hebben we een grote parkeerplek waar alle gasten van de bruiloft gratis kunnen parkeren. En hoewel we dichtbij de doorgaande weg zitten, merk je daar op ons landgoed niets van, want het ligt omgeven door groen.

Waarom kiezen voor De Barones?

  • Trouwen in een prachtige groene omgeving
  • Ceremonie, diner en feest op één locatie
  • Overnachten na het feest is mogelijk in comfortabele hotelkamers
  • Wij hebben geen standaard pakketten, elke bruiloft op maat

Vrijblijvend kijken

Heb je interesse in trouwen bij De Barones in Dalfsen? Dan nodigen we je uit een keer bij ons te komen kijken. Dan kunnen jullie met eigen ogen de zalen bekijken en de sfeer van ons hotel en restaurant proeven. Ook nemen we dan graag met jullie door wat jullie wensen zijn. Wij organiseren elke bruiloft op maat en werken dus niet met standaard pakketten. Dit omdat iedereen andere wensen heeft en we elke bruiloft helemaal naar wens van het bruidspaar willen neerzetten. Je bent natuurlijk helemaal vrij om te kijken en zit dan nergens aan vast!

Lees hier meer over trouwen of neem direct contact op om een afspraak te maken.