De bruiloft van Allard & Danielle

De bruiloft van Allard & Danielle

23 oktober, 2023

Vrijdag 15 september 2023 brandde het licht bij De Barones al in de vroege ochtend. De tuin en het restaurant werden omgetoverd tot de droomlocatie voor het bruidspaar. Het was een prachtige, zonnige dag en wat hebben we genoten van het bruidspaar, de gasten en het prachtige weer op deze speciale dag. Hieronder lees je de ervaring van Allard en Danielle.

“Afgelopen september zijn wij getrouwd bij De Barones in Dalfsen. Bij ons eerste bezoek werden we meteen verliefd op de prachtige locatie en het ontzettend aardige en vriendelijke personeel. Ons contact in aanloop naar de bruiloft was perfect; heldere en duidelijke communicatie en niks was te gek. In alle opzichten werd goed met onze wensen meegedacht en veel zaken werden uit handen genomen.

De dag zelf was ronduit geweldig! Prachtige aankleding, top organisatie, heerlijk eten en drinken en een fantastische sfeer. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en wij hoefden alleen maar te genieten. Ontzettend veel dank aan het team van De Barones en speciale dank aan Daphne en Annelieke, jullie hebben deze bijzondere dag onvergetelijk gemaakt.”

 

   Bruiloft bij De Barones