5 jaar

Een goed glas wijn

High wine

Spreekt u binnenkort af met vrienden of familie en zoekt u nog een leuke locatie? Ons restaurant ligt in de prachtige groene omgeving van Overijssel: het Vechtdal. Het unieke landhuis zorgt voor een sfeervolle ambiance. U kunt aanschuiven voor een diner, maar als u gezellig wilt borrelen is een high wine ook een zeer goede keus.

Tijdens een high wine bij De Barones geniet u van heerlijke wijnen en daarbij eet u heerlijke hartige gerechtjes. U kunt dit heerlijke wijnmoment zeker vergelijken met een high tea. De thee wordt vervangen voor wijn en in plaats van typische high tea hapjes krijgt u heerlijke gerechtjes die goed bij uw glas wijn passen, ook serveren we een heerlijke huisgemaakte kop soep.

Tot in de puntjes verzorgd

Bij restaurant Dalfsen De Barones doen wij er altijd alles aan om u een zo fijn mogelijke tijd te bieden. Dankzij onze pure gastvrijheid en de gezellige sfeer in ons restaurant heeft u gegarandeerd een fijne tijd bij ons. De wijnen zijn van hoge kwaliteit en uiteraard maken we de gerechtjes altijd zelf.

Houdt u niet zo van wijn, maar vindt u speciaal biertjes wel lekker? Dan is de high beer misschien iets voor u. Geniet van goede kwalitatieve speciaal biertjes en van heerlijke hartige gerechtjes.

Reserveer een high wine

Een high wine is alle dagen mogelijk, reserveren is hiervoor wel nodig. Bent u benieuwd naar de verschillende gerechtjes of wilt u direct reserveren? Neem dan even contact met ons op. De prijs van de high wine is €21,50 per persoon.

pannenkoeken kaart

Genieten van een high wine?

Dit krijgt u allemaal!

  • 3 Glaasjes wijn
  • Een kopje soep
  • Diverse koude en warme gerechtjes
  • Borrelgarnituur met dippers
  • Olijven
  • Nootjes
  • Begeleid met brood, huisgemaakte pesto en kruidenboter

Drinkt u geen alcohol? We serveren u graag de frisdrank van uw keuze.

Kosten: €21,50 p.p. voor 2,5 uur