Met z’n allen ‘de hei op’. Een populaire activiteit voor veel organisaties. En niet voor niks! Een heidag of meerdaagse heisessie is een effectieve manier om te werken aan nieuwe plannen, de strategie en de samenwerking tussen collega’s. Door even weg te zijn uit de praktijk van alledag is het mogelijk om in een rustgevende en inspirerende omgeving op nieuwe inzichten te komen, strategieën uit te werken en plannen invulling te geven.

Heidag bij De Barones in Dalfsen

De bosrijke en rustgevende omgeving van De Barones in Dalfsen (nabij Zwolle) in een perfecte locatie om een heidag of heisessie te organiseren. Omringd door de Overijsselse natuur is het hoofd leeg, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën. U geniet van de heerlijke rust en ruimte en daarnaast wordt u uiteraard ook op culinair gebied voorzien. Ook kunt u uw deelnemers een slaapplaats in ons hotel bieden.

Vergaderruimtes

In ons voormalig landhuis hebben wij verschillende vergaderruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Uiteraard kunnen we ook audiovisuele middelen en de juiste culinaire verzorging leveren.

Trainingszalen

Naast de vergaderzalen zijn er twee verwarmde trainingszalen. Deze zijn goed te gebruiken voor aparte deelsessies of presentaties voor grote groepen.

Overnachting in het hotel

Bij een meerdaagse heihessie kunnen de deelnemers overnachten in ons sfeervolle hotel. De ruime en stille kamers en comfortabele bedden bieden dat wat nodig is om de volgende dag weer uitgerust aan de dag te beginnen.

Rust en ontspanning

Onze prachtige tuin en de natuurrijke omgeving zorgen voor de nodige ontspanning. Even een wandeling maken na een intensieve sessie? U staat direct in het bos.

Teambuilding

Ook als het gaat om teambuilding activiteiten en vertier zijn er volop mogelijkheden tijdens uw heisessie bij De Barones in Dalfsen. In de regio is genoeg te doen, zoals solex-rijden, diskgolfen of een bootje huren. Na afloop kunt u met het gezelschap heerlijk naborrelen in onze mooie tuin, of u geniet in De Gasterij van een uitgebreid diner.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op.