Een keer vergaderen buiten Zwolle?

Gebruik de unieke vergaderruimtes van De Barones

Wilt u een vergaderruimte Zwolle boeken? In onze vergaderruimtes heeft u alles binnen handbereik om uw vergadering tot een succes te brengen. Natuurlijk op het gebied van audiovisuele ondersteuning in een van onze ruimtes, maar ook lunches of diners verzorgen wij met alle liefde.

Vergaderen buiten Zwolle?

Zit u met uw bedrijf in Zwolle of een andere stad dichtbij en bent u op zoek naar een rustige omgeving om te vergaderen? Dan zijn de vergaderruimtes Zwolle van De Barones heel geschikt. Ons restaurant en hotel liggen in de rustige omgeving van het Vechtdal. Dit zorgt voor een vergadering zonder afleidingen.
Bekijk de arrangementen of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk onze vergaderarrangementen

Eten en drinken

Als u bij De Barones komt vergaderen kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze voorzieningen vanuit het restaurant. In uw vergaderruimte Zwolle verzorgen we graag snacks, lunches en complete diners. Blijft u meerdere dagen met uw zakelijke gezelschap? Dan kunt u natuurlijk ook aanschuiven bij ons goed verzorgde ontbijtbuffet. In overleg met u kunnen we verschillende menu’s samenstellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Maak er een meerdaagse bijeenkomst van

U kunt ook bij ons terecht voor meerdaagse vergaderingen of een weekend voor teambuilding. In de bosrijke omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Daarnaast zijn er bij ons ook teambuildings activiteiten te boeken. Ga bijvoorbeeld met zijn allen op de solex, fietsen of in een bootje varen. Voor meer diepgang kunt u bij ons ook terecht voor een heisessie. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Vergaderruimte Zwolle boeken? Neem contact op!

Vergaderarrangementen