Vier jullie bruiloft op een unieke locatie

Prachtige trouwlocatie

Een bruiloft is is heel bijzonder. Misschien wordt dit wel de mooiste dag uit jullie leven tot nu toe! Het is daarom heel belangrijk dat jullie dag op een hele mooie trouwlocatie gevierd wordt. De Barones in Dalfsen is zo’n prachtige trouwlocatie. Ons hotel en restaurant ligt op het Landgoed Gerner, middenin in het prachtige en bosrijke Vechtdal. U kunt in de zomer trouwen in onze sfeervolle tuin, maar ook onze trouwzalen lenen zich perfect voor de grote dag.

Of jullie nu op zoek zijn naar een trouwlocatie in Overijssel voor bijvoorbeeld alleen de ceremonie en een receptie, of als jullie de complete dag (van ceremonie tot eindfeest) willen vieren bij De Barones, alles is mogelijk! Wij vinden het bij elk trouwfeest steeds weer ontzettend leuk om voor ieder bruidspaar de mooiste dag van hun leven te creëren.

Trouwen in de tuin

Zijn jullie geïnteresseerd in onze trouwlocatie in Dalfsen? Dan nodigen we jullie van harte uit om de verschillende zalen te komen bekijken. Zo krijgen jullie een goed beeld van de verschillende mogelijkheden bij De Barones. Je kunt namelijk trouwen in onze romantische tuin en dan gezellig genieten van een barbecue, of met z’n allen luxe dineren aan lange tafels. Bijna alles is mogelijk! Wij organiseren namelijk alle bruiloften op maat.

Prachtige winterbruiloft

Trouwen in de zomer is vaak heel mooi. Vooral als het prachtig weer is natuurlijk! Maar hebben jullie wel eens gedacht aan trouwen in de winter? Denk eens aan stijlvolle ijzige luchten, het landgoed bedekt onder een laagje sneeuw! Dat wordt een sprookjesachtige bruiloft! Benieuwd naar de mogelijkheden van onze trouwlocatie in Overijssel in de winter? Neem contact met ons op!

Romantisch en comfortabel

Overnachten

Heerlijke van onze trouwlocatie in Dalfsen is de combinatie met ons hotel. We hebben niet alleen prachtige trouwzalen, ook kunnen jullie (inclusief een aantal gasten) heerlijk blijven overnachten na het feest. Zo eindigt jullie prachtige dag niet zo abrupt, maar kunnen jullie heerlijk wandelend naar een comfortabele kamer. De dag erna heerlijk napraten tijdens een goed ontbijt.

Bekijk de zalen

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden van onze trouwlocatie in de buurt van Zwolle? Kom onze zalen dan bekijken! Neem contact met ons op en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Graag tot ziens bij De Barones in Dalfsen!