5 jaar

Kom genieten in ons

Restaurant in Dalfsen

Middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal ligt het voormalige landhuis van Barones van Haersolte op landgoed Gerner. Dit landhuis heeft een lange geschiedenis, maar inmiddels is Restaurant Dalfsen De Barones hier gevestigd. Het is een unieke locatie om heerlijk met uw partner, familie of vrienden te komen eten.

Reserveren

Bij restaurant De Barones in Dalfsen kunt u genieten van een heerlijk a la carte diner. Ook hebben we een zeer uitgebreide pannenkoeken kaart. Bekijk hier de verschillende menukaarten. Wilt u bij ons komen eten? Reserveer dan direct een tafel!

A la carte menukaart

Schuif aan bij een gezellige tafel in ons sfeervolle restaurant en geniet van een uitgebreid diner. Onze a la carte menukaart staat vol heerlijke gerechten. Of u nu uitgebreid wilt dineren met een 3 gangenmenu of even een hoofdgerecht wilt komen eten, u bent altijd welkom. Benieuwd naar de gerechten?

A la carte menukaart

Pannenkoeken kaart

Op onze pannenkoeken kaart staan de meest heerlijke pannenkoeken. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke zoete pannenkoek zoals een pannenkoek met appel en kaneel of een pannenkoek met rozijnen. Of heeft u liever een hartige pannenkoek? Ga dan voor een pannenkoek met spek en kaas of kies uit een van onze specialiteiten als een Engelse pannenkoek met beenham en honingmosterd dressing.

Pannenkoeken kaart

Historie

Wilt u meer weten over de historie van restaurant Dalfsen De Barones? Klik dan hier voor meer over de historie van De Barones.

restaurant dalfsenpannenkoeken kaart