Bekijk onze heerlijke

Menukaarten

Bij restaurant De Barones in Dalfsen kunt u genieten van een heerlijk a la carte diner. Ook hebben we een zeer uitgebreide pannenkoekenkaart. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om lekker te lunchen. Bekijk hieronder de verschillende menukaarten. Wilt u bij ons komen eten? Reserveer dan direct een tafel!

A la carte menukaart

Neem plaats aan een gezellige tafel in ons sfeervolle restaurant en geniet van een uitgebreid diner. Onze à la carte menukaart staat vol heerlijke gerechten. Of u nu uitgebreid wilt dineren met een 3-gangenmenu of even een hoofdgerecht wilt komen eten, u bent altijd welkom! Benieuwd naar de gerechten?

A la carte menukaart

Seizoensmenukaart: Wild!

De herfst is inmiddels aangebroken en dat betekent dat we weer met een Wildmenu starten (verkrijgbaar vanaf vrijdag 29 oktober ’21). Wilt u ook eens genieten van een bijzonder stukje vlees? Bekijk hieronder ons menu!

De Wildkaart

Pannenkoeken

Op onze pannenkoekenkaart staan overheerlijke pannenkoeken. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke zoete pannenkoek, zoals een pannenkoek met appel en kaneel of een pannenkoek met rozijnen. Heeft u liever een hartige pannenkoek? Ga dan voor een pannenkoek met spek en kaas of kies uit een van onze specialiteiten, zoals een Engelse pannenkoek met beenham en honingmosterd dressing.

Pannenkoeken kaart

Lunchkaart

Voor de lunch bieden wij gevarieerde gerechten aan. Zo kunt u geniet van klassiekers als de uitsmijter en/of een tosti, maar ook de beroemde Barones Burger. Of probeer eens wat anders en ga voor een maaltijdsalade of een kom soep!

Lunchkaart
Hartige Pannenkoek