Bekijk onze

Menukaarten

Bij restaurant De Barones in Dalfsen kun je genieten van een heerlijk à la carte diner, lunch, borrel of kies een van onze pannenkoeken uit onze uitgebreide pannenkoekenkaart. Bekijk hieronder de verschillende menukaarten.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan direct een tafel.

À la carte menukaart

Neem plaats in ons sfeervolle restaurant of op het terras en geniet van een diner. Of je nu uitgebreid wil dineren met een 3-gangenmenu of even een hoofdgerecht wil komen eten, je bent van harte welkom. Bekijk hieronder de menukaart.

À la carte menukaart

Pannenkoeken

Op onze pannenkoekenkaart staan overheerlijke pannenkoeken. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke zoete pannenkoek, zoals een pannenkoek met appel en kaneel. Heb je liever een hartige pannenkoek? Ga dan voor een pannenkoek met spek en kaas. Of kies uit een van onze specialiteiten, zoals een Nederlandse pannenkoek met stroopwafel crumble, karamelsaus en slagroom.

Pannenkoekenkaart

Lunchkaart

Voor de lunch bieden wij gevarieerde gerechten aan. Zo kun je genieten van klassiekers als de uitsmijter of een tosti, maar kun je ook kiezen voor de beroemde Barones Burger. Of probeer eens wat anders en ga voor een maaltijdsalade of onze seizoen soep.

Lunchkaart

Afhaalkaart

Het ‘Barones gevoel’ thuis ervaren? Dat kan ook! Bestel onze gerechten voor thuis uit onze afhaalkaart. Direct bestellen en online betalen? Bestel hier. Liever telefonisch bestellen en contant betalen of pinnen? Bekijk dan hieronder onze afhaalkaart.

Afhaalkaart