Bekijk hier onze

Menukaarten

Bij restaurant De Barones in Dalfsen kunt u genieten van een heerlijk a la carte diner. Ook hebben we een zeer uitgebreide pannenkoekenkaart. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om lekker te lunchen. Bekijk hieronder de verschillende menukaarten. Wilt u bij ons komen eten? Reserveer dan direct een tafel!

Afhaalkaart

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om in ons sfeervolle restaurant te genieten van een lunch, diner, pannenkoek of High Tea/Wine/Beer. Om ons niet helemaal te hoeven missen, verzorgen wij graag het ‘Barones gevoel’ voor bij u thuis met onze afhaalkaart!

Direct bestellen en online betalen? Bestel hier

Liever telefonisch bestellen en contant betalen of pinnen? Bekijk dan hieronder onze afhaalkaart

Afhaalkaart

A la carte menukaart

Neem plaats aan een gezellige tafel in ons sfeervolle restaurant en geniet van een uitgebreid diner. Onze à la carte menukaart staat vol heerlijke gerechten. Of u nu uitgebreid wilt dineren met een 3-gangenmenu of even een hoofdgerecht wilt komen eten, u bent altijd welkom! Benieuwd naar de gerechten?

A la carte menukaart

Pannenkoeken

Op onze pannenkoekenkaart staan overheerlijke pannenkoeken. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke zoete pannenkoek, zoals een pannenkoek met appel en kaneel of een pannenkoek met rozijnen. Heeft u liever een hartige pannenkoek? Ga dan voor een pannenkoek met spek en kaas of kies uit een van onze specialiteiten, zoals een Nederlandse pannenkoek met stroopwafel crumble, caramelsaus en slagroom.

Pannenkoeken kaart

Lunchkaart

Voor de lunch bieden wij gevarieerde gerechten aan. Zo kunt u geniet van klassiekers als de uitsmijter en/of een tosti, maar ook de beroemde Barones Burger. Of probeer eens wat anders en ga voor een maaltijdsalade of een kom soep!

Lunchkaart