Vier een geheel verzorgd

Kraamfeest bij De Barones

Ben je net moeder of vader geworden van een prachtig kindje? Van harte gefeliciteerd! Natuurlijk willen jullie je kindje nu aan iedereen die je lief hebt laten zien. Lijkt het je alleen niet zo fijn om een tijdlang elk weekend vol te zitten met kraamvisite? Vier dan een kraamfeest! Woon je in (de buurt van) Dalfsen? Vier dan een kraamfeest Dalfsen bij De Barones. Wij verzorgen het complete feestje van begin tot eind.

Wil je een babyshower organiseren? Lees hier meer!

Toasten op jullie baby

In ons Hotel en Restaurant hebben we een aantal prachtige en sfeervolle ruimtes die goed omgetoverd kunnen worden tot feestzaal voor jullie kraamfeest. Afhankelijk van het aantal genodigden passen wij de ruimte geheel naar wens aan. Natuurlijk versieren we het zaaltje in de kleuren roze of blauw. Jullie ontvangen de gasten met een drankje en een kraamgebakje. Om vervolgens te toasten op de geboorte van jullie kindje.

Hapjes en drankjes

Uiteraard verzorgen wij naar wens ook de drankjes en hapjes op het feestje. Jullie bepalen zelf hoe lang en hoe uitgebreid het kraamfeest Dalfsen moet worden.

Komen er kinderen op het kraamfeest? Wij hebben een grote tuin met een trampoline, schommels en een boomhut. Binnen is een speelkamer inclusief televisie. De kinderen hoeven zich dus niet te vervelen! We kunnen ook voorzien in animatie.

Prijzen

Wil je graag een kraamfeest organiseren bij De Barones in Dalfsen? Neem dan contact met ons op. We vertellen jullie graag geheel vrijblijvend meer over de mogelijkheden en prijzen.

Babyshower

Wil je graag een babyshower organiseren voor een zwangere zus, vriendin of dochter? Ook dat kan bij De Barones! Lees hier meer over een Babyshower Dalfsen.  

babyshower dalfsenbabyshower dalfsen