Een fijne overnachtingsplek

Tijdens uw congres in Zwolle

Heeft u binnenkort een congres in Zwolle of gaat u in de buurt een congres bezoeken? Als u in de buurt van Zwolle een plek om te overnachten zoekt, bent u bij Hotel en Restaurant De Barones in Dalfsen aan het goede adres. Ons hotel ligt net onder de rook van Zwolle en is bij uitstek een zeer geschikte plek om met uw collega’s te komen overnachten.

Op slechts tien autominuten van Zwolle ligt Hotel en Restaurant De Barones. Ons hotel heeft rustig gelegen kamers, gratis wifi en een goed verzorgd ontbijt. We beschikken over 18 kamers. Alle kamers hebben uitstekende bedden, een eigen badkamer en een televisie.

Kom tot rust in Dalfsen

Hotel en Restaurant De Barones is gelegen op Landgoed Gerner. Het landgoed ligt te midden van het historische centrum Dalfsen en is tevens het startpunt van diverse fiets- en wandelroutes. Dalfsen bevindt zich vlakbij Zwolle. Zo kunt u na uw drukke dagen op het evenement of congres in Zwolle even heerlijk bijkomen in de rustige omgeving.

Reserveren?

Gaat u binnenkort naar een congres in Zwolle en bent u op zoek naar een hotelkamer of wilt u meerdere kamers boeken voor uw collega’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van overnachten in ons hotel.

Barrek