Tijdens uw congres in Zwolle

Een fijne overnachtingsplek

Heeft u binnenkort een congres in Zwolle? Heeft u er met collega’s een stand? Of gaat u een congres bezoeken? Als u in de buurt van Zwolle een plek om te overnachten zoekt, bent u bij de Hotel De Barones in Dalfsen aan het goede adres. Ons hotel ligt net onder de rook van Zwolle en is bij uitstek een zeer geschikte plek om met uw collega’s te komen overnachten.

Op slechts tien autominuten van Zwolle ligt ons prachtige Hotel De Barones. Ons hotel heeft rustig gelegen kamers, gratis wifi en een goed verzorgd ontbijt. We beschikken over 14 tweepersoonskamers en 12 eenpersoonskamers. Alle kamers hebben uitstekende boxspringbedden, een douche en een toilet, een tv en een zitje met bureau.

Knusse huiskamer

Na een lange congresdag in Zwolle kunt u heerlijk bijkomen in ons boetiek hotel. In de knusse huiskamer kunt u samen met uw collega’s of mede congresbezoekers een drankje doen en napraten over de dag. Zo hoeft u niet direct naar uw kamer, maar kunt u zowel voor als na het diner nog even lekker zitten.

Wisselend dagmenu

Duurt het congres in Zwolle een aantal dagen en wilt u die dagen bij Hotel De Barones in Dalfsen komen? Wij kunnen dan speciaal voor u en eventueel uw gezelschap een wisselend dagmenu opzetten. Zo geniet u elke dag van een ander heerlijk diner voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het overnachten bij De Barones tijdens uw congres? Neem dan contact met ons op.

Kom tot rust in Dalfsen

Hotel De Barones is gelegen op Landgoed Gerner, te midden van het historische centrum en het startpunt van diverse fiets- en wandelroutes. Net onder de rook van Zwolle. Zo kunt u na uw drukke dagen op het evenement of congres in Zwolle even heerlijk bijkomen in de rustige omgeving.

Reserveren?

Gaat u binnenkort naar een congres in Zwolle en bent u op zoek naar een hotelkamer of wilt u meerdere kamers boeken voor uw collega’s? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden van overnachten in ons hotel. Ook kunt u arrangementen reserveren zoals overnachtingen inclusief diner.

Reserveren
Royale hotelkamer