Er op uit met

Pinksteren

Bent u al enige tijd thuis aan het werk of wilt u even weg uit de dagelijkse sleur? Trek er dan op uit in het Pinksteren weekend! De weersvooruitzichten zien er spetterend uit, de prachtige omgeving van het Vechtdal en leuke bezienswaardigheden. Wat wilt u nog meer?

De Barones is gelegen aan de rand van Dalfsen, bij uitstek de plek om tijdens uw bezoek aan het Vechtdal te vertoeven. Op het unieke landgoed Hearsolte geniet u van een groene en rustige omgeving. Wanneer mogen wij u ontvangen?

Pinkster arrangement

• Twee overnachting op comfort of royale tweepersoonskamer
• Inclusief heerlijk ontbijt
• 3-gangen diner op de dag van aankomst
• 2-gangen diner op de tweede dag
• Gratis parkeergelegenheid
• Gratis gebruik van wi-fi
• Gratis fiets- en wandelroutes

Voor maar € 99,- per persoon o.b.v. comfort tweepersoonskamer bij aankomst op woensdag 27 mei of donderdag 28 mei 2020. Liever overnachten op een royale kamer? Dat kan voor slechts € 109,- per persoon. De prijs is exclusief € 1,50 toeristenbelasting p.p.p.n. en exclusief drankenconsumpties.

Restaurant

Als hotelgast ontvangen wij u graag als gast in ons restaurant en serveren u graag heerlijke gerechten bereid door ons keukenteam. Wij werken met tijdsvlakken om de stroom van gasten te reguleren en u een aangenaam en fijn restaurant verblijf te kunnen garanderen. Wij zullen deze tijden met u kortsluiten tijdens het inchecken.

 

 

Maatregelen omtrent

het virus

Wij vinden de gezondheid van u als gast, mede gasten en onze medewerkers erg belangrijk! Om die reden hebben diverse maatregelen getroffen om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen, en om risico’s op besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen. Wij volgen dan ook ten alle tijden de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid en het RIVM op. Daarnaast desinfecteren wij meermaals per dag diverse contactpunten zoals deurgrepen, pin terminals en diverse andere contatpunten. Maar ook bieden wij u als gast desinfectie middelen in openbare ruimtes aan.

Tijdens het inchecken zal er een controlegesprek plaats vinden waarbij wij u enkele vragen zullen voorleggen omtrent uw gezondheid. Op basis van deze gegevens kunnen wij u toegang verlenen tot het hotel. Echter, in verband met de huidige maatregelen omtrent het virus bestaat de mogelijkheid dat wij u de toegang tot het hotel ontzeggen wanneer blijkt dat de gezondheidsrisico’s voor overige gasten en ons personeel te risicovol zijn. Wij hopen dan ook op uw begrip voor deze maatregelen daar wij een fijn en gezond verblijf voor een ieder het allerbelangrijkste vinden!