Bij De Barones in Dalfsen

Een Abraham feest organiseren

Wordt u binnenkort 50 jaar? Van harte gefeliciteerd! Een prachtige leeftijd om te bereiken en die zeker ook gevierd mag worden met een Abraham feest. Zoekt u nog een mooie locatie? Of u het nu groot of klein wilt vieren, onze mooie feestlocatie is perfect voor elk soort feest!

Als u een Abraham feest wilt organiseren bij De Barones helpen we u om het feest helemaal naar uw eigen wens neer te zetten. Wij bieden geen standaard pakketten aan, want we organiseren elk feest op maat. Of u nu een receptie overdag of een spetterend avondfeest wilt organiseren, alles kan. Wilt u een grote taart? Heerlijke hapjes? Een uitgebreid koffie en thee buffet of juist een avondfeest met lekkere hapjes en drankjes? In overleg is veel mogelijk!

Mooie feestzalen voor uw feest

In ons sfeervolle hotel en restaurant zijn verschillende zalen te huur. Ook hebben we een prachtige grote tuin, dus als u in de zomer jarig bent kunnen we ook daar het feest vieren. Bent u benieuwd naar deze ruimtes en de tuin? U mag altijd geheel vrijblijvend even komen kijken! We laten u graag de zalen zien en vertellen meer over de mogelijkheden voor een Abraham feest.

Meer informatie?

Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op. Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.