Zelfstandig werkend kok

Kom jij ons keukenteam versterken?

Kom jij ons keukenteam versterken als zelfstandig werkend kok? Wij hebben zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Bij Restaurant & Hotel de Barones is geen dag hetzelfde. Lunch, diner, (BBQ) buffetten, bruiloften, feesten en uitgebreide borrels. Het werk in onze keuken is zeer gevarieerd. Ben jij degene die samen met een top keukenteam er van geniet om een goede indruk achter te laten bij de gast? Dan zoeken wij jou. Kom ons keukenteam versterken als zelfstandig werkend kok bij Hotel en Restaurant de Barones in Dalfsen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een passie voor koken
  • Je werkt graag in een team
  • Héérlijke gerechten (voor-)bereiden maakt je blij
  • Je bent enthousiast en hebt oog voor detail
  • Je bent een harde werker en weet van aanpakken

Samen met een ervaren keukenteam zorgen jullie ervoor dat alles in de keuken op rolletjes loopt. Een uitje naar De Barones is voor de gast een beleving, het mag hem aan niets ontbreken. Daarom zorgt het keukenteam samen met jou voor de mooiste gerechten. Want niets is mooier dan wanneer de gast heeft genoten van wat jullie hebben bereid.

Ben jij iemand met goede ideeën? Dat vinden wij erg fijn, meedenken wordt namelijk erg op prijs gesteld. Wij bieden jou een fijne werkplek in een hecht team en werkdagen in overleg.

Direct beginnen als zelfstandig werkend kok?

Ben jij enthousiast geworden en wil je het liefst direct beginnen? Stuur dan jouw motivatie t.a.v.: Annelieke van der Most naar info@debaronesdalfsen.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Een Medewerker keuken bakt een pannenkoekEen Medewerker keuken maakt een zalmgerecht opMooi opgemaakte roodfruit gebakjes staan klaar in de keuken