Zaal nodig in de buurt van Zwolle?

Kom naar De Barones!

Wat betreft zaalverhuur is er in en rondom Zwolle veel keus. Ook bij bij De Barones in Dalfsen kunt u mooie zalen huren. Of u nu een feest gaat geven of een zaal nodig heeft voor een zakelijke aangelegenheid, wij hebben altijd een zaal die perfect bij uw gelegenheid past. Waarom zou u nu juist voor zaalverhuur bij De Barones kiezen? Landgoed De Barones ligt in een prachtig groene omgeving en heeft een huiselijke sfeer. Perfect voor een feest met dierbaren of zakelijke meeting in gemoedelijke sfeer. Omdat we naast restaurant ook hotel zijn, kunt u uw zaalverhuur uitbreiden met het huren van overnachtingen in onze comfortabele kamers.

Waarom een zaal huren bij De Barones?

  • Op slechts 15 autominuten van Zwolle
  • Mooie ruime zalen in verschillende groottes
  • Prachtige groene tuin (kan ook gebruikt worden voor feestjes!)
  • Unieke locatie te midden van bos en natuur
  • Combineer uw feestje of vergadering met een heerlijk diner
  • Overnachten na het feestje of de zakelijke meeting? Huur hotelkamers.
  • Groot parkeerterrein (gratis parkeren)

Zakelijke zaalverhuur Zwolle

Heeft u een zaal nodig voor uw teamvergadering, vergadering met klanten of misschien wel voor een teamfeest? Huur dan een zaal bij De Barones. We hebben verschillende vergaderarrangementen. Variërend van een 4-uurs vergaderarrangement tot een 24-uurs vergaderarrangement. De arrangementen kunnen inclusief lunch en/of diner en zelfs een overnachting en ontbijt worden geboekt.

Meer informatie over onze zakelijke arrangementen? Lees hier verder.

Feestje in Zwolle?

Gaan jullie trouwen? Of wilt u uw verjaardag eens op een uitgebreide manier vieren? Dan zijn de zalen van De Barones perfect want onze mooie feestlocatie vlakbij Zwolle biedt alle ruimte om een prachtig feest te vieren. Op mooie zomerse dagen kan ook de grote tuin bij uw feest betrokken worden. De Barones is het voormalige landhuis van Barones van Haersolte, gelegen op landgoed Gerner. Ons hotel en restaurant heeft dan ook nog die unieke uitstraling van het landhuis.

Bent u benieuwd naar onze zalen? Kom dan vrijblijvend gewoon een keer bij ons kijken! We laten graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Lees hier alvast over meer De Barones als feestlocatie vlakbij Zwolle.

trouwen dalfsen