Even ontspannen na het vergaderen?

Boek een workshop!

Bekijk hieronder de verschillende workshops en activiteiten die u bij uw vergaderarrangement kunt boeken.

Lachen | 1 uur
Prijs op aanvraag 
Lachen verbindt! Er gebeurt iets dat sterker is dan een goed gesprek. Je voelt spieren op plekken waarvan je het bestaan niet weet en het levert een tevreden en voldaan gevoel op!

Humor pub quize | 1 uur
Prijs op aanvraag
In de humor pub quize vragen we van alles over ‘stomme’ films, cabaretiers en feitjes over lachen. Je hoeft er zeker niet slim voor te zijn! Leuk in combinatie met de lach workshop!

Yoga | 1 uur
Prijs op aanvraag
Onder begeleiding van een professionele yoga instructrice kunt u heerlijk ontspannen. Waarna u helder en energiek aan het volgende deel van de vergadering kan beginnen!

Escaperoom op locatie
Prijs op aanvraag
Een unieke ervaring voor grotere gezelschappen. De mobiele escaperoom op locatie! Een voormalige commandotrailer die is omgetoverd tot een spannend spel, waarbij teams moeten samenwerken om de raadsels en puzzels op te lossen om uiteindelijk de juiste codes te kraken.

Schilderen | 2-3 uur
Prijs op aanvraag
Laat je creativiteit de vrije loop. Met behulp van een leermeester maak jij je eigen kunstwerk!

Hand lettering 
Prijs op aanvraag
Creatief bezig zijn en nieuwe technieken leren. Bij de workshop hand lettering leer je hoe je kunstig letters kunt tekenen en versieren.

Koesafari 
Prijs op aanvraag 
Op een nostalgische tractor met wagen worden jullie meegenomen door de kudde brandrode runderen die grazen langs de Vecht. Jullie gaan op een échte koesafari.

Meer weten over prijzen van een bepaalde workshop of activiteit? Neem dan contact met ons op. Bekijk hier onze vergaderarrangementen.

op zoek naar actiebarones op stap