Wordt u binnenkort 50 jaar?

Vier uw Sarah feest bij De Barones

Bereikt u binnenkort de prachtige leeftijd van 50 jaar? Van harte gefeliciteerd! Een mijlpaal die zeker gevierd mag worden! Bij De Barones worden regelmatig Sarah feesten georganiseerd. Wilt u uw feest ook in een van onze zalen of in de grote tuin vieren? Lees dan snel meer over de mogelijkheden!

Of u nu een groot of klein Sarah feest wilt organiseren, bij De Barones zijn de verschillende ruimtes zo in te richten dat feesten van elk formaat er te vieren zijn. Nodigt u uw gasten uit voor een een heerlijke kop koffie of thee inclusief taart of zoete hapjes? Of wilt u juist een spetterend avondfeest vieren met muziek, dansvloer en alles er op en eraan? Dit soort wensen bespreken we graag met u in een vrijblijvend gesprek.

Bent u man en wilt u een Abraham feest organiseren? Ook dat kan natuurlijk!

Zalen bekijken?

U bent altijd welkom om bij ons langs te komen om onze verschillende zalen te bekijken. We leiden u graag rond en vertellen u dan direct meer over alle opties. Wij bieden geen standaard pakketten aan, want we geloven dat elk feest uniek is. Zo wordt elk feest precies naar wens neergezet! Bij een Sarah feest zetten we een grote Sarah pop voor de deur en versieren we de ruimtes binnen ook helemaal in het thema!

Meer informatie? Maak dan nu een afspraak! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!