Wij zoeken een Medewerker keuken

Kom jij ons keukenteam versterken?

Ben jij dé Medewerker keuken die samen met een top keukenteam er van geniet om indrukken achter te laten bij de gast? Dan zoeken wij jou. Kom ons keukenteam versterken bij Hotel en Restaurant de Barones in Dalfsen.

Wie ben jij?

  • Héérlijke gerechten (voor-)bereiden maakt je blij
  • Je bent enthousiast en hebt oog voor detail
  • Je hebt affiniteit met werken in de keuken
  • Je bent een harde werker en weet van aanpakken
  • Je hebt al ervaring óf leert graag nieuwe keuken skills
  • Je bent leerling kok, keukenhulp, medewerker keuken of vindt het gewoon erg leuk om met eten bezig te zijn!

Wat ga je doen als Medewerker keuken?

Samen met een gezellig en leuk team zorgen jullie er samen voor dat alles in de keuken op rolletjes loopt. Van mise en place tot pannenkoeken bakken tot het maken van uitbundige desserts. Niets is voor jou te veel! Heb je geen aantoonbare ervaring? Dat is geen probleem. Wij staan er namelijk voor open om iedere huis-tuin-en-keukenprins(es) de kneepjes van het vak bij te brengen. Een uitje naar De Barones is voor de gast een beleving, het mag hem aan niets ontbreken. Daarom zorgt het keukenteam samen met jou voor de mooiste gerechten. Want niets is mooier dan wanneer de gast heeft genoten van al het lekkers dat het keukenteam heeft bereidt.

Ben jij iemand met goede ideeën? Dat vinden wij erg fijn, meedenken wordt namelijk erg op prijs gesteld. Wij bieden jou een fijne werkplek in een hecht team, werkdagen in overleg en een functie die goed te combineren is met een opleiding.

Direct beginnen als Medewerker keuken?

Ben jij enthousiast geworden en wil je het liefst direct beginnen? Stuur dan jouw motivatie t.a.v. Marc en Jolanda Koggel naar info@debaronesdalfsen.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Een Medewerker keuken bakt een pannenkoekEen Medewerker keuken maakt een zalmgerecht opMooi opgemaakte roodfruit gebakjes staan klaar in de keuken