Mooie zalen en grote tuin

Feestlocatie Zwolle

Organiseert u een feest en zoekt u een feestlocatie vlakbij Zwolle? Kom dan eens kijken bij Hotel en Restaurant De Barones! Ons prachtige landhuis ligt op landgoed Gerner, een unieke locatie middenin bos en natuur. Veel rust en ruimte dus, maar wel op slechts 15 autominuten van Zwolle af! Feestvieren kan in een van onze mooie zalen, maar op een zomerse dag staat ook onze grote tuin tot uw beschikking!

Trouwlocatie Zwolle

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Dan is feestlocatie De Barones zeer geschikt. Vlakbij Zwolle, maar toch in alle rust. Van ceremonie tot diner en avondfeest, alles kan bij ons plaatsvinden. Op een mooie zomerdag maken we de tuin klaar voor een romantische ceremonie. Is het niet zulk mooi weer? Dan richten we onze zalen in. Alles in de stijl naar jullie wens. Bij De Barones hebben we geen standaard pakketten, maar organiseren we elke bruiloft geheel op maat. We doen er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bieden!

Lees hier meer over trouwen bij De Barones

Verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest?

Wat gaat u vieren? Een verjaardag? Een jubileum? Of zoekt u een geschikte locatie voor een bedrijfsfeest? Bij De Barones in Dalfsen, vlakbij Zwolle, stemmen we de feestlocatie helemaal af op uw wensen. Of u nu een feestje voor een groot gezelschap of juist een kleiner groepje mensen organiseert. Kies voor een grote of kleine zaal.

Bent u benieuwd naar onze ruimtes? Kom onze feestlocatie Zwolle dan geheel vrijblijvend bekijken. U kunt natuurlijk langskomen tijdens de openingstijden, maar u kunt ook een afspraak maken. We hebben dan gegarandeerd tijd voor u en kunnen direct praten over uw wensen, beschikbaarheid en prijzen.

Kom langs!

Wilt u meer weten over De Barones? Neem dan contact met ons op! We vertellen u graag meer, maar beter nog: we laten u graag onze prachtige feestlocatie vlakbij Zwolle zien!