Catering

op locatie

Onbezorgd genieten tijdens je eigen verjaardag, jubileum of feest? Wij nemen graag de catering uit handen! Wij zijn al jaren bekend met barbecueën en het verzorgen van buffetten bij ons op locatie, maar verzorgen dit natuurlijk ook graag bij je thuis, in de tuin of op iedere andere locatie*.

Barbecue

Onbezorgd barbecueën met familie en vrienden? Wij nemen graag uw gehele barbecue uit handen. Zo verzorgen wij vanzelfsprekend het heerlijkste vlees, salades, stokbrood en diverse sausen.

Benieuwd naar de diverse buffetten die wij kunnen verzorgen?

Barbecue

Buffet

Minder goed weer op komst of gaat uw voorkeur toch uit naar een geheel verzorgd buffet? Geen enkel probleem! Ook voor buffetten nemen wij uw werkzaamheden graag uit handen.

Buffetten

 

Volledig

ontzorgd

Niet enkel de heerlijke salades, smaakvolle gerechten en feestelijke dessert worden verzorgd. Maar ook het servies, de barbecue en overige attributen zullen wij bij jullie op locatie verzorgen. Je hoeft dus zelfs niets af te wassen of schoon te maken. Geheel zorgen vrij genieten dus!

Liever een high tea, beer of wine?

Natuurlijk verzorgen wij ook graag een feestelijke high beer of wine bij u op locatie. Maar ook een gezellige high tea bestaat tot de mogelijkheden. Compleet met Engels thee servies!

Reserveren?

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct reserveren? Neem dan gerust contact op via 0529 435 666 of mail naar info@debaronesdalfsen.nl. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

* Buiten Dalfsen vragen wij een klein bedrag aan kilometer vergoeding.