Je verjaardag groots vieren?

Organiseer je verjaardagsfeest bij De Barones!

Ben je binnenkort jarig? Hoop je dan de bijzondere leeftijd van bijvoorbeeld 25, 30, 40, 50 of 75 te bereiken? Of word je ‘gewoon’ 47 maar heb je besloten dat deze verjaardag bijzonder moet zijn? Vier je verjaardagsfeest dan bij De Barones in Dalfsen. In ons sfeervolle hotel en restaurant hebben we verschillende mooie ruimtes die perfect zijn om een mooi feest te vieren!

Bij De Barones in Dalfsen willen we jou en je gasten tijdens jouw verjaardagsfeest volledig in de watten leggen. Je kunt dan ook alles aan ons overlaten. Van het versieren van de ruimte(s) tot aan het verzorgen van de taart en de hapjes en de drankjes. Het verjaardagsfeest kan zo uitgebreid en groots (of juist klein) worden zoals jij dat wilt. Natuurlijk draaien we je favoriete muziek en het is mogelijk om het feest af te sluiten met een lekkere puntzak friet.

Abraham of Sarah 50 jaar feest

Word jij binnenkort 50 jaar en wil je dit groots vieren met een speciaal Abraham of Sarah 50 jaar feest? Kom dan naar De Barones. Op de feestdag zetten we een grote Abraham of Sarah pop voor de deur en versieren we de feestzaal geheel in stijl. Bij De Barones is van alles mogelijk. We nodigen je dan ook van harte uit om vrijblijvend bij ons langs te komen. Graag laten we je de zalen zien en bespreken we met jou de mogelijkheden van 50 jaar feest.

Feest vieren bij De Barones?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Je mag altijd vrijblijvend komen kijken in ons restaurant en hotel. We laten je graag zien waar je je feest kan vieren en dan vertellen we je direct meer over de mogelijkheden. Vier je jouw verjaardagsfeest in de zomer? Dan kan het feest ook in onze mooie tuin plaatsvinden. Inclusief BBQ is je verjaardagsfeest dan helemaal compleet.

verjaardagsfeestVerjaardagsfeest