Kom werken in de bosrijke omgeving van landgoed Gerner. Voor het team van Hotel en Restaurant De Barones zijn wij opzoek naar een enthousiaste ontbijt en front-office medewerker voor 16 tot 32 uur per week (het aantal werkdagen is in overleg).

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als ontbijt en front-office medewerker ben jij een belangrijk aanspreekpunt in het restaurant en bij de receptie. Jouw dag begint met het klaarzetten van een vers ontbijt, waarna je onze hotelgasten in de ontbijtruimte verwelkomt. Afhankelijk van de reserveringen van die dag faciliteer je daarna een vergadering in een van onze vergaderruimtes of ben je aanwezig in de receptie voor het uitchecken van onze hotelgasten.

Als ontbijt en front-office medewerker heb je een leuke, afwisselende baan. Na een kop koffie of thee, start je met de front-office werkzaamheden. Dit bestaat onder andere uit het bijhouden van reserveringen, het beantwoorden van vragen van onze gasten en het doen van (zakelijke) voorstellen. Samen met ons team zorg jij dat onze gasten kunnen genieten en tot rust kunnen komen bij ons.

Jouw taken & verantwoordelijkheden

  • Jij zorgt dat onze hotelgasten hartelijk worden ontvangen bij de receptie.
  • Jij bent het aanspreekpunt tijdens het in- en uitchecken. Je staat klaar om vragen van gasten te beantwoorden of hen te voorzien van informatie over het hotel, restaurant en de omgeving.
  • Het verzorgen van het ontbijt voor onze hotelgasten op in ieder geval de zaterdag en zondag, in overleg zijn meer werkdagen mogelijk.
  • Het verwerken van hotel- en restaurantreserveringen.
  • Onze gasten voorzien van de juiste informatie: bij de receptie, telefonisch en per mail.
  • Het doen van (zakelijke) voorstellen.
  • Jij bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team op in ieder geval de zaterdag en zondag. In overleg is het mogelijk jouw werkdagen uit te breiden tot 32 uur per week. We nodigen je graag uit om kennis met ons te komen maken en de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op via hr@debaronesdalfsen.nl.

BarrekRoyale kamer