Op Koesafari door het Vechtdal!

Koesafari arrangement

De Brandrode Vechtdal Runderen zijn te vinden in de uiterwaarden van de rivier de Vecht in Ommen. Tijdens deze unieke safari neemt boerin Simone jullie mee over het landgoed en daarbij vertelt over deze unieke koeien.

Graag verwelkomen we jullie bij Restaurant en Hotel De Barones in Dalfsen met koffie en huisgemaakt gebak. Vervolgens stappen jullie op de fiets en gaan via Dalmsholte, het schilderachtige kerkdorpje Vilsteren over het pondje naar Varsen naar Erve Vechtdal. Hier wacht Simone op jullie en neemt jullie mee op een nostalgische tractor met wagen door de kudde Brandrode Vechdal Runderen die grazen langs de rivier de Vecht, jullie gaan op unieke koe safari! Koffie en thee met krentenwegge zijn inbegrepen. Vervolgens weer op de pedalen terug naar De Barones waar jullie de dag heerlijk afsluiten met een drie gangen menu de chef!

Arrangement

Bij dit unieke arrangement is volgende inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en gebak
  • De fietsroute
  • Koe-safari met koffie en krentenwegge
  • Driegangen verrassingdiner
    (Drankjes zijn niet inbegrepen)
  • Kindermenu voor de kinderen en een kinderijsje
    (Of een gerecht van de menukaart, tegen meerprijs)

Prijzen

Kosten voor dit unieke Koesafari Arrangement bedragen € 52,50 per volwassene. Per kind (3 t/m 12 jaar) € 26,50. Fietsen of e-bikes mogelijk op aanvraag! Te boeken vanaf 10 personen, minder personen mogelijk maar is enkel op basis van beschikbaarheid. Het arrangement is te boeken vanaf 1 mei tot 1 oktober 2020 (prijzen zijn geldig tot 1 oktober 2020). Fietshuur is niet inbegrepen.

Reserveren?

Uw koesafari arrangement reserveren kan via onderstaande formulier, mail naar info@debaronesdalfsen.nl of bel met 0529 435 666!