Happen & Trappen

Happen & Trappen

9 augustus, 2018

Houdt u van fietsen en van lekker eten? Dan is Happen & Trappen echt iets voor u! Dit zijn de lekkerste fietstochten van Nederland. U fietst een mooie route, terwijl u verschillende stops maakt om een lekker soepje, hoofdgerecht of dessert te eten. Telkens weer op een andere mooie locatie.

De Barones is sinds kort aangesloten bij de Happen & Trappen fietsroute ‘Verbluffend Vechtdal’. Deze route start en eindigt in ons restaurant in Dalfsen en loopt door het mooie groen van het rustige en natuurrijke Vechtdal. De route is 41 kilometer en u stopt bij de volgende sfeervolle restaurants voor deze gerechten:

De kosten voor dit Happen & Trappen arrangement zijn €39,95 per persoon, dit is inclusief alle bovengenoemde gerechtjes, een uitgebreide routebeschrijving en een fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Lees de enthousiaste reviews

De route is nu al een groot succes! Al vele enthousiaste fietsers gingen u voor. Bekijk hun reviews op de website van Happen & Trappen. Hier kunt u ook reserveren voor de Verbluffend Vechtdal route.

Reserveer nu!