In huiselijke sfeer, knisperend haardvuur, mooie feestkleding en hopelijk een wit bedekte wereld! De kerstdagen van 2021 zijn in zicht!

Natuurlijk ontvangen wij jullie, zoals vanouds, graag bij ons op locatie. Maar wij begrijpen het ook als u liever in huiselijke sfeer van uw kerstdiner geniet. Wij verzorgen daarom graag het Barones-gevoel bij u thuis! Gemakkelijk af te halen op kerstmiddag 24 december, tussen 14.00 uur en 16.00 uur. U hoeft de gerechten thuis enkel nog even op te warmen of af te maken!

Tijdens de kerstdagen verzorgen wij graag een compleet 4-gangen diner voor thuis. Volledig verzorgd, waardoor u thuis alleen de gerechten nog hoeft te verwarmen of nog even de puntjes op de i hoeft te zetten. Een perfecte en onbezorgde manier om met uw eigen gezelschap de feestdagen te vieren.  Bekijk hier het volledige afhaalmenu tijdens de Kerstdagen.

Praktische informatie

Een bestelling plaatsen is al mogelijk vanaf twee personen en ontvangen deze graag uiterlijk voor zondag 19 december. Het 4-gangen diner is af te halen op Kerstmiddag, vrijdag 24 december tussen 14:00 en 16:00 uur. Heeft u al een bestaande bestelling en wilt u wijzigingen doorvoeren in aantallen, dieetwensen en/of voedselallergieën, dan vernemen wij dit ook graag uiterlijk voor zondag 20 december aanstaande.

Direct bestellen?

De bestelling voor het Kerstdiner voor thuis kan door worden gegeven via onderstaande formulier, via info@debaronesdalfsen.nl of telefonisch via 0529 435 666. Ook bij aanvullende vragen over het menu, mogelijkheden of andere vragen kunt u ons bereiken via deze weg.

Kerst-2021