Knisperende haardvuren, warme jassen en hopelijk een wit bedekte wereld! De kerstdagen van 2020 zijn in zicht!

Een kerst die er dit jaar anders uit ziet als andere jaren. Graag hadden wij jullie, zoals vanouds, ontvangen bij ons op locatie. Helaas laat de huidige situatie dit niet toe. Maar niet getreurd! Wij verzorgen graag het Barones-gevoel bij u thuis! Gemakkelijk en veilig af te halen in de kerst drive-in én kant en klaar, u hoeft de gerechten thuis enkel nog even op te warmen of af te maken!

Tijdens de kerstdagen verzorgen wij graag een compleet 4-gangen diner voor thuis. Volledig verzorgd, waardoor u thuis alleen de gerechten nog hoeft te verwarmen of nog even de puntjes op de i hoeft te zetten. Een perfecte en onbezorgde manier om in een klein gezelschap de feestdagen te vieren. Maar ook uniek om aan oma en opa, familie of vrienden cadeau te doen. Bekijk hier het volledige afhaalmenu tijdens de Kerstdagen.

 

Praktische informatie

Een bestelling plaatsen is al mogelijk vanaf twee personen en ontvangen deze graag uiterlijk voor zondag 20 december. Het 4-gangen diner is af te halen op Kerstmiddag, donderdag 24 december tussen 14:00 en 17:00 uur. Heeft u al een bestaande bestelling en wilt u wijzigingen doorvoeren in aantallen, dieetwensen en/of voedselallergieën, dan vernemen wij dit ook graag uiterlijk voor zondag 20 december aanstaande.

 

Direct bestellen?

De bestelling voor het Kerstdiner voor thuis kan door worden gegeven via onderstaande formulier, via info@debaronesdalfsen.nl of telefonisch via 0529 435 666. Ook bij aanvullende vragen over het menu, mogelijkheden of andere vragen kunt u ons bereiken via deze weg.