Knisperende haardvuren, warme jassen en hopelijk een wit bedekte wereld! De kerstdagen van 2019 zijn in zicht!

Wie wel heerlijk met zijn of haar familie wil genieten van lekker eten, maar niet uren in de keuken wil staan is van harte welkom bij Kerst bij De Barones. Ook dit jaar serveren wij weer op zowel eerste- als tweede Kerstdag een spetterend en feestelijk Kerstbrunch en Kerstbuffet.

kerst De Barones

Tijdens het Kerstbuffet serveren we heerlijke gerechten. Denk daarbij aan heerlijke pompoensoep, een robuuste visplank met onder andere zalm en makreel. Ook serveren we natuurlijk onze beruchte spareribs, gebakken zalmstukjes in hollandaise dillesaus en stoofpot van Vechtdal Rund. We sluiten het buffet af met een grand dessert met een variatie aan ijstaarten, mousse, bavarois, vers fruit, slagroom en vuurwerk. Bekijk hier het volledige menu en de prijzen van het Kerstbuffet.

Praktisch: de aanvang van het kerstbuffet is vanaf 16:00 uur. Inloop vanaf 15:30, met eindtijd 18:30. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Liever brunchen?

Niet is zo leuk als een gezellige brunch met familie of vrienden. Tijdens kerst is de brunch dan vaak ook onmisbaar. Bij De Barones hebben we een heerlijke brunch samengesteld met heerlijke soepen, een selectie aan verschillende kerstbroden, scones maar ook koude gerechten zoals diverse soorten salade en een heerlijke visplank. Wij serveren ook diverse warme gerechten zoals zachte beenham met Zwolse mosterdsaus. Ook hier sluiten we af met een uitgebreid dessert. De brunch vindt  zowel op eerste- als tweede Kerstdag plaats. Benieuwd naar het hele menu en meer informatie over prijzen? Lees hier meer over de kerstbrunch.

Praktisch: de aanvang van het brunchbuffet is vanaf 11:30 uur. Inloop vanaf 11:00, met als eindetijd 14:00. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Direct reserveren?

Dat kan via onderstaande formulier of via info@debaronesdalfsen.nl! Heeft u vragen over bovenstaande? Neemt u dan gerust contact op via 0529 435 666.