Een wisselend menu vanaf € 9,95

Zin in een snelle, maar gezonde hap?

Nu al een begrip: de Huiskamermaaltijd van de Barones. Elke dinsdag, woensdag en donderdag van de week serveren we een heerlijk wisselend menu. Ons menu is elke dag anders en sluit altijd aan op het seizoen. Al vanaf € 9,95 kunt u een heerlijke maaltijd afhalen, wilt u in ons restaurant genieten van het huiskamermaaltijd dan rekenen wij een kleine toeslag van € 2,00 per gerecht.

Of u nu even geen zin hebt om te koken, of juist met iemand doordeweeks wilt dineren, bij Restaurant De Barones bent u altijd welkom. Hoe fijn is het om bijvoorbeeld een vaste avond in de week niet te hoeven koken? Kom met uw partner of met uw volledige gezin! Alles kan.

Het huiskamermenu

  • Dinsdag 19 maart: Onze heerlijk huisgemaakte gehaktbal geserveerd met rode bietjes en gekookte aardappel € 11,50
  • Woensdag 20 maart: Bami geserveerd met kip saté € 10,25
  • Donderdag 21 maart: Lasagne € 9,75
  • Dinsdag 26 maart: Couscous geserveerd met groene salade € 11,25
  • Woensdag 27 maart: Pompoenlasagne met garnituur € 11,25
  • Donderdag 28 maart: Fish and Chips € 11,95

Vegetarisch?

De gerechten zijn ook in vega te verkrijgen. We vervangen dan vlees door groente of vegetarische vervanging. Of we maken iets op maat!

Reserveren

Wilt u direct reserveren om een avond in de week te komen genieten van onze huiskamermaaltijd? Reserveer dan eenvoudig online. Even bellen mag natuurlijk ook.

Afhalen

Heeft u geen tijd om de maaltijd in ons restaurant te eten? Of geniet u het liefst even lekker thuis van onze gezonde hap? Dat is mogelijk, want de huiskamermaaltijden zijn ook altijd af te halen! Neem contact met ons op via 0529-438666 zodat wij uw bestelling kunnen opnemen.