Een wisselend menu vanaf € 9,95

Zin in een snelle, maar gezonde hap?

Let op zomerstop! Vanaf 1 september plaatsen we weer menu’s, want wat de huiskamermaaltijden betreft houden we even een zomerstop. 

Restaurant De Barones komt met de Huiskamermaaltijd. Elke dinsdag, woensdag en donderdag van de week serveren we een heerlijk wisselend menu. Ons menu is elke dag anders en sluit altijd aan op het seizoen. Al vanaf € 9,95 kunt u heerlijk komen dineren in ons gezellige huiskamerrestaurant.

Of u nu even geen zin hebt om te koken, of juist met iemand doordeweeks wilt dineren, bij Restaurant De Barones bent u altijd welkom. Hoe fijn is het om bijvoorbeeld een vaste avond in de week niet te hoeven koken? Kom met uw partner of met uw volledige gezin! Alles kan.

Het menu

Let op zomerstop! Vanaf 1 september plaatsen we weer menu’s, want wat de huiskamermaaltijden betreft houden we even een zomerstop.

Vegetarisch?

De gerechten zijn ook in vega te verkrijgen. We vervangen dan vlees door groente of vega vlees. Of we maken iets op maat!

Reserveren

Wilt u direct reserveren om een avond in de week te komen genieten van onze huiskamermaaltijd? Reserveer dan eenvoudig online. Even bellen mag natuurlijk ook.

Afhalen

Heeft u geen tijd om de maaltijd in ons restaurant te eten? Of geniet u het liefst even lekker thuis van onze gezonde hap? Dat is mogelijk, want de huiskamermaaltijden zijn ook altijd af te halen! Neem contact met ons op via 0529-438666 zodat wij uw bestelling kunnen opnemen.

aspergemenuvoorjaar menukaart