Comfortabel hotel

vlakbij IJsselhallen in Zwolle

Hotel Restaurant De Barones ligt vlak bij de IJsselhallen in Zwolle. Een ideale plek als u binnenkort naar een evenement in de IJsselhallen gaat en nog een plek zoekt om te overnachten. In ons knusse hotel staan gastvrijheid en beleving centraal. Daarnaast zijn onze kamers rustig gelegen en staan er goede bedden in. Ook het hotel is voorzien van gratis wifi. Geniet ten slotte nog van een goed en verzorgd ontbijtje.

Bekijk direct beschikbaarheid

In de IJsselhallen in Zwolle worden ontzettend veel evenementen georganiseerd. Van het Nederlands IJsbeelden Festival tot de Handwerkbeurs en van de Zwolse Vogelmarkt tot de Internationale Platenbeurs, er is van alles te doen in de IJsselhallen. Bekijk hier direct het programma van deze grote evenementenhallen in Zwolle.

20 minuten rijden

Of u nu standhouder bent, organisator of bezoeker van een evenement in de IJsselhallen, hoe fijn is het dan om op een rustige plek in de buurt van de IJsselhallen te kunnen overnachten? Hotel en Restaurant De Barones ligt slechts op een kleine 20 minuten rijden van de IJsselhallen. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. De buurtbus rijdt vanaf station Dalfsen en zet u voor de deur van het hotel af. Bekijk hier de bustijden. Hier vindt u ons adres.

De omgeving

Het hotel ligt op Landgoed Gerner, in een bosrijke omgeving en op loopafstand van het historische centrum van Dalfsen en het startpunt van diverse fiets- en wandelroutes. Dit Landgoed ligt in het Vechtdal in Overijssel dat wordt gekenmerkt door haar prachtige natuur. Zo kunt u in combinatie met het bezoek aan het evenement er lekker een paar nachten aan vast plakken. Heerlijk er even tussenuit!

Restaurant

In ons restaurant serveren we heerlijke a la carte gerechten, maar ook hebben we een zeer uitgebreide pannenkoekenkaart. Bekijk hier de menukaart!

Boek online een kamer