Comfortabel hotel

Vlakbij IJsselhallen in Zwolle

Hotel en Restaurant De Barones ligt vlakbij de IJsselhallen in Zwolle. Een ideale plek als u binnenkort naar een evenement in de IJsselhallen gaat en nog een plek zoekt om te overnachten. In ons hotel staan gastvrijheid en beleving centraal. Daarnaast zijn onze kamers rustig gelegen.

Boek een overnachting

 

Op 20 minuten rijden

Of u nu standhouder, organisator of bezoeker van een evenement in de IJsselhallen bent, hoe fijn is het dan om op een rustige plek in de buurt van de IJsselhallen te kunnen overnachten? Hotel en Restaurant De Barones ligt slechts op 20 minuten rijden van de IJsselhallen. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. De buurtbus rijdt vanaf station Dalfsen en zet u voor de deur van het hotel af.

De omgeving

Het hotel ligt op Landgoed Gerner, in een bosrijke omgeving en op loopafstand van het historische centrum van Dalfsen. Het hotel is tevens startpunt van diverse fiets- en wandelroutes. Dit landgoed ligt in het Vechtdal in Overijssel, dat wordt gekenmerkt door haar prachtige natuur. Zo kunt u in combinatie met het bezoek aan het evenement er lekker een paar nachten aan vast plakken. Heerlijk er even tussenuit.

Restaurant

Geniet tijdens uw bezoek van een heerlijk diner in ons restaurant of geniet van onze heerlijke ruime tuin.

 

Barrek