Hotel De Barones

Vlakbij Evenementenhal Hardenberg

Gaat u binnenkort een evenement bezoeken in de Evenementenhal Hardenberg of bent u organisator of exposant en zoekt u nog een hotel bij Evenementenhal Hardenberg in de buurt? Kom dan logeren in ons hotel bij Evenementenhal Hardenberg. Op slechts een half uurtje rijden van Hardenberg ligt ons comfortabele hotel op landgoed Gerner, middenin het prachtige Vechtdal.

Bekijk beschikbaarheid online

De kamers in ons hotel bij Evenementenhal Hardenberg zijn zeer rustig gelegen. Ze beschikken allemaal over comfortabele bedden, hebben gratis WIFI en een goed verzorgd ontbijt. Kortom, dit is een heerlijke uitvalsbasis ten opzichte van de Evenementenhal in Hardenberg. Het hotel ligt middenin het Overijsselse Vechtdal, een prachtig natuurgebied waar u naar hartelust kunt fietsen en wandelen. Perfect om uw bezoek of deelname aan het evenement te combineren met een een paar dagen er tussenuit dus. Bekijk hier het programma van de Evenementenhal Hardenberg.

Bereikbaarheid

Ons hotel ligt dichtbij de weg tussen Zwolle en Hardenberg. Hier kunt u gebruik maken van gratis parkeerplekken en vanwege de rustige ligging is het hotel zeer makkelijk te bereiken. Wilt u liever met het openbaar vervoer reizen? Ook dat kan! Op de verbinding tussen Zwolle en Hardenberg, stapt u uit op station Dalfsen. De buurtbus brengt u dan tot aan de deur van het hotel. Bekijk hier de bustijden.

Boek hier uw overnachting

Restaurant

Het restaurant in ons hotel is zeer warm aangericht en op onze menukaart vindt u heerlijke gerechten voor een goed diner. Ook lunchen is mogelijk! Komt u in de zomer of in het warme voor- of najaar? Neem dan plaats op ons ruime terras. In onze grote tuin is het heerlijk toeven voor kinderen, ze kunnen lekker springen op de trampoline of spelen met het andere speelgoed dat aanwezig is in de tuin. Ook binnen is aan de kinderen gedacht met een leuk speelhoekje.

Bekijk hier de menukaart