Hotel De Barones

Vlakbij Evenementenhal Hardenberg

Gaat u binnenkort een evenement bezoeken in de Evenementenhal Hardenberg of bent u organisator of exposant en zoekt u nog een hotel bij Evenementenhal Hardenberg in de buurt? Boek een overnachting bij Hotel De Barones. Op slechts een halfuur rijden van Hardenberg ligt ons comfortabele hotel op landgoed Gerner, middenin het prachtige Vechtdal.

Boek een overnachting

De kamers in ons hotel bij Evenementenhal Hardenberg zijn zeer rustig gelegen. Ze beschikken over comfortabele bedden, hebben gratis wifi en een uitgebreid ontbijt. Het hotel ligt middenin het Overijsselse Vechtdal, een prachtig natuurgebied waar u naar hartelust kunt fietsen en wandelen. Perfect om uw bezoek of deelname aan het evenement te combineren met een een paar dagen er tussenuit.

Bereikbaarheid

Ons hotel ligt dichtbij de weg tussen Zwolle en Hardenberg. U kunt gebruikmaken van gratis parkeerplekken en vanwege de rustige ligging is het hotel zeer makkelijk te bereiken. Wilt u liever met het openbaar vervoer reizen? Op de verbinding tussen Zwolle en Hardenberg, stapt u uit op station Dalfsen. De buurtbus brengt u dan tot aan de deur van het hotel.

Restaurant

Combineer uw verblijf met een heerlijk diner of een lunch in onze ruime tuin. Bekijk hier onze menukaart.