Genieten van een heerlijke

High Tea, High Wine of High Beer

Bij restaurant De Barones in Dalfsen kunt u komen genieten van een huisgemaakte High Tea of een High tea box bestellen. Als variatie daarop bieden wij ook een High Wine en/of een High Beer aan. Wilt u bij ons komen genieten? Reserveer dan direct een tafel!

High Tea

Gezellig bijkletsen met uw zus, moeder, schoonmoeder of uw vriendinnen? Viert u een klein feestje? Kom dan genieten van een High Tea bij de Barones! Een High Tea wordt vaak in de middag geserveerd. Geniet van verschillende soorten thee en eet daarbij allerlei lekkere huisgemaakte High Tea hapjes. Wij serveren onder andere scones, quiche, sandwiches en nog veel meer. Deze High Tea bij de Barones is zo een heerlijk momentje tussen de lunch en het diner in. Zak onderuit in een comfortabele stoel en geniet al kletsend met goed gezelschap van de lekkernijen.

Omdat wij onze lekkernijen voor de High Tea zelf maken, vragen wij om minimaal 24 uur van te voren te reserveren. U kunt bij ons van april t/m september terecht voor een High Tea vanaf 13.00 uur. In de wintermaanden (oktober t/m maart) vanaf 15.00 uur.

Wilt u liever thuis genieten van een High Tea? Bestel dan de Barones High Tea Box! Deze is te bestellen vanaf 2 personen. Ook voor deze bestelling, vragen wij uiterlijk 24 uur van te voren te reserveren. Bestel hier uw Barones High Tea Box!

Meer over High Tea

High Wine

Spreekt u binnenkort af met vrienden of familie en zoekt u nog een leuke locatie voor een gezellige borrel en moment om bij te kletsen? Dan is de Barones High Wine iets voor u! Tijdens een High Wine bij De Barones geniet u van heerlijke wijnen met heerlijke hartige gerechtjes. U kunt dit heerlijke wijnmoment vergelijken met een High Tea. De thee wordt vervangen voor wijn en in plaats van typische High Tea hapjes krijgt u heerlijke gerechtjes die goed bij uw glas wijn passen, ook serveren we een heerlijke huisgemaakte soep.

Wij vragen u om minimaal 24 uur van te voren te reserveren. U kunt bij ons van april t/m september terecht voor een High Wine vanaf 13.00 uur. In de wintermaanden (oktober t/m maart) vanaf 15.00 uur.

Ook van de Barones High Wine kunt u thuis genieten, door de Borrelbox Wijn te reserveren! Bestel hier uw Barones Borrelbox! Een combinatie met Wijn en Bier is ook mogelijk.

Meer over High Wine

High Beer

Heeft u binnenkort afgesproken met vrienden om weer eens lekker te genieten van een borrel met hapjes? Kom dan genieten van een sfeervolle High Beer bij Restaurant De Barones in Dalfsen. Dit gezellige biermoment leent zich perfect voor een gezellig samenzijn met uw goede vrienden of familieleden.

Tijdens een High Beer geniet u van verschillende speciaal biertjes en daarbij serveren we verschillende heerlijke hartige gerechtjes inclusief een huisgemaakte kop soep. Zo lijkt de High Beer een beetje op de High Tea, maar nu krijgt u in plaats van thee bier. Ook maken de typische High Tea hapjes plaats voor hartige hapjes die perfect bij de borrel passen. U mag ook de speciaal biertjes van de Vechtdal Brouwerij bestellen. Wist u dat wij een ‘eigen’ biertje hebben bij de Barones?

Wij vragen u om minimaal 24 uur van te voren te reserveren. U kunt bij ons van april t/m september terecht voor een High Beer vanaf 13.00 uur. In de wintermaanden (oktober t/m maart) vanaf 15.00 uur.

Ook van de Barones High Beer kunt u thuis genieten, door de Borrelbox Bier te reserveren! Bestel hier uw Barones Borrelbox! Een combinatie met Wijn en Bier is ook mogelijk.

Meer over High Beer