Heerlijke thee en hartige en zoete hapjes

High Tea Overijssel

Voor een heerlijke High Tea Overijssel bent u bij De Barones in Dalfsen aan het juiste adres. Op een prachtige locatie op Landgoed Gerner in Dalfsen ligt ons sfeervolle hotel en restaurant. Hier kunt u middenin de bossen en het natuurlijke Vechtdal samen met vriendinnen of familie genieten, want dit is een unieke locatie voor een High Tea!

Een High Tea is van oorsprong typisch Engels. Volgens oude verhalen is het Engelse theemoment ontstaan in de jaren 80 rond 1840. De hertogin Anna van Bedford kreeg tegen een uur of vier altijd trek. Toen liet ze bij haar dagelijkse theemoment wat hapjes serveren. Al snel volgden meer Engelsen haar voorbeeld en toen ontstond de Afternoon Tea! In Nederland heet dit moment het High Tea moment.

Hartig en zoete hapjes

Wij serveren onze High Tea meestal in de middag. U kunt dan 2,5 uur lang genieten van verschillende soorten thee en heerlijke High Tea hapjes. Tijdens de High Tea serveren scones, quiche, sandwiches en nog veel meer. Een unieke High Tea Overijssel!

Dit krijgt u allemaal:

  • Onbeperkt losse thee
  • Hartige quiche
  • Verschillende soorten sandwiches
  • Bijtgrage scones, geserveerd met huisgemaakte lemon curd, clotted cream en jam
  • En nog veel meer heerlijke zoete lekkernijen

Kosten: € 21,50 per persoon voor 2,5 uur.

High Tea Overijssel reserveren

De High Tea in Overijssel bij De Barones is echt tot in de puntjes verzorgd. Wij streven altijd naar het hoogst haalbare in ons restaurant. Zo maken we de High Tea hapjes uiteraard zelf en de thee is van hoge kwaliteit.

Heeft u nu al zin in deze High Tea Overijssel? Reserveer dan direct een tafeltje! Neem contact met ons op.

Reserveren kan op tussen oktober en maart, op dinsdag tot en met donderdag vanaf 15:00 en op vrijdag tot en met zondag vanaf 13:00. In de maanden april tot en met september is het mogelijk om op dinsdag tot en met zondag te reserveren vanaf 13:00 tot 16:00. U kunt al gedurende 2,5 uur genieten van een High Tea.

Heerlijke High Tea Dalfsen