5 jaar

Een heerlijk biertje

High beer

Heeft u binnenkort afgesproken met vrienden en is het hoognodig tijd om heerlijk bij te kletsen onder het genot van een borrel en lekker hapjes? Kom dan genieten van een sfeervolle high beer bij Restaurant De Barones in Dalfsen. Dit gezellige biermoment leent zich perfect voor een gezellig samenzijn met uw goede vrienden of familieleden.

Tijdens een high beer geniet u van verschillende speciaal biertjes en daarbij serveren we verschillende heerlijke hartige gerechtjes inclusief een huisgemaakte kop soep. Zo lijkt de high beer een beetje op de high tea, maar nu krijgt u in plaats van thee bier. Ook maken de typische high tea hapjes plaats voor hartige hapjes die perfect bij de borrel passen. U mag ook de speciaal biertjes van de Vechtdal Brouwerij bestellen.

Sfeervolle ambiance

Restaurant Dalfsen De Barones ligt in het prachtige Vechtdal. Het landhuis ligt middenin de bosrijke natuur, maar is toch gemakkelijk bereikbaar. Als u bij ons komt genieten van de high beer doen wij er altijd alles aan om u een zo fijn mogelijke tijd bij ons te bieden. We staan voor pure gastvrijheid en serveren eerlijke en kwalitatieve gerechten.

Liever een glas wijn?

Houdt u wel van borrelen, maar heeft u liever een glas wijn in plaats van een speciaal biertje? Reserveer dan een high wine bij De Barones. Tijdens dit wijnmoment geniet u niet van bier, maar van heerlijke soorten wijn. Ook daar komen lekkere hapjes bij.

Reserveren

We kunnen elke dag een high beer serveren in ons restaurant, maar reserveren is hiervoor wel nodig. Een high beer kost €21,50 per persoon. Wilt u meer weten over de verschillende bieren en gerechtjes? Neem dan contact met ons op.

open haard

Genieten van een high beer?

Dit krijgt u allemaal!

  • 3 Glaasjes speciaal bier (u kunt ook bier van de Vechtdal Brouwerij bestellen)
  • Kop huisgemaakte soep
  • Koude en warme gerechtjes
  • Borrelgarnituur met dippers
  • Olijven
  • Nootjes
  • Begeleid met brood, huisgemaakte pesto en kruidenboter

Drinkt u geen alcohol? We serveren u graag de frisdrank van uw keuze

Kosten: €21,50 p.p. voor 2,5 uur